Kleine pik neuken meiden die sex willen

kleine pik neuken meiden die sex willen

Ik had met dit stuk best al moeite. Bovendien snappen denk ik niet veel mensen dit al. Anoniem 31 mei Een boek komt er voorlopig niet, maar misschien ooit wel. James, Jos, Tara, jullie snappen er nietzoveel van. Seks is seks, en je kan het anders ervaren als je emotioneel meer betrokken bent, maar daar ga je echt niet beter van neuken.

Dat betweterige vind ik een beetje dom als ik zoveel uitleg heb gegeven. Neuken moet je leren? De beste en lekkerste seks heb je alleen als je die chemie erbij hebt, zoals eerder al gezegd, dus neem ook de voor jou negatieve commentaren eens serieus als iets waar jij misschien wel eens iets van kunt leren, want je bent ook op dit gebied echt geen allesweter. Dat merkte ik al aan je opmerkingen over een kut die grote dildo's weg kan werken Denk even na, dat is niet op te rekken, en dat zegt mij genoeg over wat jij werkelijk weet.

Ook over vrouwen met vaginisme die denken teveel dat hun kut een wond is? Ik vond dat een vrij harde opmerking van je, maar ik denk ook dat je erg zakelijk en hard bent ingesteld, los van je gevoeligheid als je je gemis over een vaste relatie en het willen hebben van kinderen uitspreekt.

Jij doet iets qua werk wat je eigenlijk niet wilt, hoe je diep van binnen eigenlijk niet bent. Dat ben ik steeds meer uit je verhalen op gaan maken. Zondares komt met hele goeie sekstips, ze weet duidelijk waar ze het over heeft. Waarom zou ik dan mensen geloven die niet met iets nuttigs komen, maar alleen maar komen zuigen?

Hier heb ik veel aan gehad. Wat zooi eigenwijze mensen hier zeg. Als je sterft van de spierpijn en een massage is het enige wat de pijn kan verlichten, krijg je dan de beste massage van je geliefde omdat je hotel de botel verliefd ben op elkaar en o zo veel van elkaar houdt of van een masseuse waar de nadruk op het technische werk ligt en gevoel geen enkele rol speelt?

Natuurlijk heb je meer waardering voor de massage die je van de geliefde heb gehad, maar die van de masseuse was effectiever. En nee dit is geen metafoor voor prostitutie, maar de vergelijking gaat wel op. Bouche de la loi: Ja, waarom zou je mensen geloven die wel met iets nuttigs komen, maar dat jij toch niet begrijpt? Heb je gelijk in. Anoniem van 2 juni Wat een gevoelloze domme vergelijking zeg. Wat is er toch mis met de mensen die hier een eigen eerlijke mening geven, al is die voor een ander negatief?

Hoerenlopers dulden sowieso geen comments die tegen hun eigen mening ingaan, want ze denken alleen maar aan neuken en lopen voortdurend hun pik achterna. Ik snap dat wel wat ze zeggen over 'gevoel' snap je zondares? Ik kan mij gewoon erg vinden in de opvattingen van Zondares over sex.

Het belang van het emotionele gedeelte van sex wordt trouwens nergens ontkend. Het probleem is dat er vaak gedacht wordt dat goede sex grotendeels op basis hiervan plaatsvindt.

En dan kom je opeens iemand tegen die er meer kaas van heeft gegeten en staat je wereld op zijn kop. Het is misschien wel zo dat mensen met negatieve comments hier minder getolereerd worden hoewel positieve ook lang niet altijd goed opgevangen worden. Daarentegen gaat de negativiteit vaak over iets wat niet met het stukje bedoeld wordt.

Als je een comment schrijft met het verkeerde uitgangspunt gaat dat natuurlijk problemen opleveren. Hetzelfde als dit geen stukje is over het gevoel dat je bij seks kan hebben. Dit is een stukje over de technieken die je kan gebruiken. De kamasutra komt misschien ook wel zielloos over heb het niet gelezen ofzo, maar stel me voor dat er veel over techniek in staat en niet zo veel over gevoel.

Desondanks is de kamasutra erg populair op seksgebied en daar maak ik uit op dat technieken toch belangrijk zijn bij seks. En dus zijn deze tips erg welkom en wil ik het best eens proberen anders te doen.

Verder dat seks met gevoel beter is weet ik niet helemaal zeker. Ieder zijn eigen mening denk ik maar. Voor zondares is het haar werk, dus heeft ze meer met de techniek te maken lijkt me. Vandaar ook het stukje hier over techniek en niet over gevoel. Dan moet je naar een vrouwen forum gaan denk ik als je over gevoel wilt lezen.

Hoewel, wie weet is het volgende stukje wel over het gevoel ze heeft tenslotte ook vriendjes gehad dus waarom niet. De reacties die "niet helemaal begrepen" worden geven dus commentaar op iets heel anders dan waar het stuk over geschreven worden. Daarom wordt het volgens mij niet begrepen als ik het mis heb hoor ik dat graag, maar zo heb ik het opgevat. Daarnaast heb ik nog iets in mijn gedachten dat me 'dwars' zit. Waarom beschouwen veel mensen breakup sex als de best seks die er is?

Dan is de liefde opgehouden en toch is de seks voor hun beter dan ooit? Hoe belangrijk is gevoel dan voor de seks? Als alle remmen los gaan is het blijkbaar ook geweldig, maar waarschijnlijk op een andere manier.

Ik wil helemaal niet zeggen dat seks met je geliefde slecht is, en denk ook niet dat dat hier gesuggereerd wordt. En het lijkt me ook leuk seks te hebben met je geliefde, maar als je geen geliefde hebt kan je nog steeds prima seks hebben hoewel ik nog wel een paar dingetjes kan leren: In ieder geval 2 "Rilja en Richard86" die begrijpen dat "negatieve" comments ook moeten kunnen en zelfs wel eens iets toe kunnen voegen.

Ze willen alleen niet gelezen worden door de zogenaamde positieve lezers. Elk comment zou gewaardeerd moeten worden hier, want al zou het negatief overkomen, het hoeft niet vervelend te zijn bedoeld. Jammer dat dit hier gewoon niet kan. Ik ben het met Richard eens. Seksen met gevoel of zonder gevoel is een heel ander verhaal. De technieken die Zondares beschrijft kun je zonder gevoel doen en met gevoel lijkt me. Ik moet het nog een keertje of drie lezen voordat ik alles een beetje begrepen heb denk ik, maar ik ga dus zeker dingen proberen die je hier hebt verteld.

Dat stukje over ritme had ik al een aantal keer genoemd tegen mijn vriend hij is enorm wispelturig. Hij vond het echt niet leuk om te horen, maar inmiddels is het wel een stuk lekkerder voor mij nu! En ik heb al meerdere keren hier op de blog gelezen dat de beste seks, seks is met veel liefde enzo.

Ik ben het er zeker mee eens dat dat een extra bonus is ja! Ik heb jaren redelijke slechte seks met behoorlijk wat liefde gehad hoor, maar de seks is in diezelfde relatie keer zo fijn nu de technieken ook dat verbeterd zijn ook van mijn kant. Lieve zondares ik zal je heel eerlijk vertellen dat ik elke dag hier kom kijken en dat ik je stukjes van donderdag enorm mis!

Wel ben ik super blij datje maandag stukjes daardoor lekker uitgebreid zijn. Dag zondares Ruim een jaar geleden stootte ik voor het eerst op je weblog. Toen heb ik vluchtig wat gelezen maar niet teruggekomen omdat ik je artikels niet interessant genoeg vond.

Vandaag zie ik dat je hits per dag hebt en daar ben ik wel een beetje jaloers op. Je schrijfstijl is er sterk op vooruit gegaan. Ik denk dat de sleutel van je succes ook ligt aan het feit dat je een leegte opvult in de markt.

Over prostitutie, vanuit het standpunt van een prostituee, vind je niet zo veel. Daarin is je blog uniek. Of vergis ik me? Bovendien hangt er nog altijd een taboesfeer rond prostitutie. Ook het feit dat je anoniem bent maakt het allemaal wat mysterieus.

Ik denk echter wel dat er klanten moeten zijn die vermoeden dat jij dat bloggertje bent omdat je af en toe over klanten schrijft en gebeurtenissen, maar die artikels vind vaak wel het leukste om te lezen vb. Ik vind het ook sterk dat je zo regelmatig schrijft want dat is niet evident, maar je hebt ook wel een onuitputtelijk onderwerp.

Dat begrijp ik niet. Nee dat klopt anoniem hierboven. Maar dat het voor veel mensen op gaat betekent het nog niet dat het niet dom is. Het is al een paar duizend jaar algemeen aangenomen dat hoeren over de jaren gewoon een uitgelubberde kut hebben. Een getraind lijf ziet er toch meestal beter uit dan een lijf die geen jaren sport beoefend heeft.

Spieren versterken juist door ze veel te gebruiken. Daarnaast; als er een baby doorheen kan, en het hersteld zich weer in enkele maanden, zal een penis van zo'n 5 cm breed echt zoveel effect resulteren, dat het gaat lubberen? Al meerdere malen is hier en op de volledige blog gereageerd dat er minstens 2 manieren van seks is. Beide kunnen lekker zijn en geperfectioneerd worden.

Vooral bij seks uit liefde; de liefde en chemie is er blijkbaar al, dus waarom niet de techniek erbij perfectioneren om het helemaal compleet te maken. En wie kan je beter werkende technieken uitleggen dan iemand die het ook professioneel doet? Mijn vriendin vind het heerlijk als ik een met aandacht biefstuk met een zakje Knorr champignon roomsaus en asperges voor haar klaarmaak.

Maar het wordt nog lekkerder wanneer een chefkok me uitgelegd heeft hoe ik zelf de roomsaus bereid. Als er een kind door een vagina kan, dan zal hij niet uitlubberen van een penis van 5 cm. Klopt, maar wel als dat er al honderden zijn geweest en ook dikker dan 5 cm. En dan praat je na jaren toch wel anders hoor. Het zijn ook niet dezelfde soort spieren als waar jij je voorbeeld mee stelde. De vagina wordt zeker veel wijder door de ene penis na de andere erin te hebben gehad, en dat jarenlang, maar echt nog steeds niet dieper waar eerder al op is gereageerd.

Weet je waarom het kil overkomt? Ik denk omdat je dingen die we met sex associeren hier niet in noemt. Bijvoegelijk naamwoorden als warm, lekker, zacht, nat, misschien zelfs lief en teder of hard en genadeloos ook lekker ; , zouden meer dimensie geven.

Ik heb jarenlang gewoon seksuele relaties gehad, voordat ik met de prostitutie begon. Ik hoef geen les over hoe dat is, want ik wéét hoe dat is. Ik heb allebei meegemaakt, ik weet het verschil. Je kut word dieper, en dat weet ik omdat ik er nu een stuk langere dingen in kan laten verdwijnen dan vroeger.

En hij is na duizenden klanten nog nauwer dan hij ooit is geweest daarvoor. De vraagstelling in mijn enquete klopt prima. Ik maak verschil tussen een geteste vaste relatie, en één waarbij er niet word getest. Als je niet test, ben je niet veilig bezig.

Je weet nooit wat je partner voor je relatie heeft opgelopen. Uit de grond van mijn hart: Wat je hier beschrijft, kom je echt niet vaak tegen. Bij "gewone" vriendinnen heb ik dit nooit meegemaakt, en bij de hoeren die het zo doen werd ik meteen vaste klant, ook al kostten ze een rib uit mijn lijf. Wat ik je vragen wil: Dat is een tak waar je de huismoedertjes verwacht, dus je loopt veel klanten mis. Waarom ga je niet je meer op de luxe clubs, of op de escort richten? Beste Zondares, Sinds een jaar lees ik elke week trouw je stukjes, met name de stukjes waarin allerlei tips worden gegeven en technieken worden uitgelegd lees ik met veel interesse.

Ben een vrouw van 20 en heb weinig seks ervaring met mannen. Heb nooit een relatie met een man gehad, alleen een hoop one night stands waarbij niet gepraat wordt. Dus geen man heeft me ooit gezegd wat hij lekker vond, ik doe alles op gevoel, maar vrees dat er daarom behoorlijk wat aan mijn technieken te verbeteren valt. Daarom vind ik je tips zo interessant, maar ze maken me ook behoorlijk onzeker, vooral dit stukje! Heb tijdens neuken nooit bewust iets speciaals met mijn kutspieren gedaan.

Nu heb ik dus geprobeerd om die spieren eens wat aanspannen Ik vraag me sowieso af of ik dat tijdens neuken kan, en ritmisch knijpen lijkt me al helemaal vreselijk moeilijk. Hoe oefen ik dit het beste? En hoeveel oefening heb je wel niet nodig, volgens mij gaan er nog wel een paar jaar overheen eer ik dit HBO min niveau heb bereikt Gewoon plezier maken en een beetje doorleren Beste zon vond dat mooi gevonden van een schrijver , ik zit al met veel spanning op je WO-niveau te wachten.

Je schrijft telkens dat je je eigen stukjes warrig vind. Ik vind dat helemaal niet, ze zijn een beetje geschreven in spreek-stijl. Alsof je het me zelf aan het vertellen ben. Heb de weg nog niet kwijt kunnen raken. Zou erg graag je "gesproken" draft versie hier lezen Veel success met je blog, lees 'm met hééééééél veel interesse en plezier.

Wow, wat een goede blogpost! Deze ga ik uitprinten en nooit meer kwijtraken: Je uitleg over ritmes vind ik heel duidelijk en door je schrijfstijl intuitief. Maak je niet druk over de 'haters'.. Deze blog heeft voor mij neuken eindelijk interessant gemaakt. Ik hoop dat je er ooit nog verder over gaat. Als je ooit publiek gaat, wil ik wel een keertje met je lunchen. Beste D, Ik heb vergeefs gezocht naar vrouwen die zo hard met hun kut in mijn lul konden knijpen dat het zeer deed, leek me leuk.

Zondares wil ik niet vinden omdat ze niet gevonden wil worden, maar daarom kan ze mij niets bewijzen hoewel ik haar helemaal geloof. Als sensatie zijn er meisjes die, voor geld, noten kraken met hun kutspieren, dat zijn dus uitzonderingen. Om je kutspieren sterker te maken kun je proberen een komkommer of iets dergelijks met je kutspieren te verhinderen dat die uit je kut valt, las ik ergens. Je kan ook aangeboren aanleg hebben bovendien.

Lieve Zondares, Laat ik beginnen met god te bedanken voor je Blog. Beetje overdreven, maar ik meen wel oprecht dat ik het naast een kijkje krijgen in een taboewereld ook nog eens heel amusant en leerzaam vind.

Voor iemand die niet met zijn kop op TV komt of rijk is krijg ik best veel vrouwelijk aandacht. Met als gevolg ook veel seksuele contacten. Op zich zit het me ook wel mee, ik ben vrij aantrekkelijk, leuk in omgang, strak besneden normale penis waar ik niet onzeker over ben omdat ik ook wel besef dat niet hamer iemand een goede timmerman maakt.

Nu dacht ik niet dat ik door die ervaringen een ster ben in bed maar ik dacht wel altijd net als de meeste mannen dat ik het prima deed. En ik kan je vertellen dat ik gelijk het verschil in neuken merkte. Waar ik in het verleden zelf vooral de leiding nam tijdens het gebeuren merkte ik het verschil met vanacht.

Eerst lieten de dames me lekker mijn gang gaan, waarschijnlijk omdat ik toch teveel bezig was met mijn eigen ding. Vanacht hield ik 1 tempo aan, versnelde ik niet en bleef ik doorgaan en merkte ik dat zij daarop inspeelde. Het werd echt een "teamwork". Het was voor mij, na al die meiden, echt een eye-opener. Het is een erg lang stuk, maar je kan er behoorlijk van leren. Ik denk dat juist iemand met veel ervaring een prostituee heel veel kan leren.

Ik denk dat er genoeg mannen en vrouwen zijn, die heel onzeker zijn over hun ervaring, of gewoon nog nooit commentaar hebben gehad. Door dit te lezen kan iedereen eens de andere kant zien. Alsnog een reactie heel laat! Wat een ingewikkeld verhaal, maar wel heel interessant. Het meeste hiervan heb ik nog nooit geprobeerd. Het enige wat ik heb geprobeerd is de man 'knijpen' terwijl hij stilligt, maar zo'n ritme waarbij ik bij elke beweging knijp, is nooit gelukt.

Ga het nog eens serieus proberen! Ik doe juist heel vaak standjes wisselen, omdat ik het gewoon leuk vind maar soms ook omdat ik snel een beetje rauw word in een bepaald standje. Maar ach, ik ben dan ook maar een complete amateur.

Goed dat je zegt dat de man ook aandacht aan de rest van het lichaam moet besteden. Ik vind het altijd zo saai als de man alleen op mijn geslachtsdelen focust. Ik word vooral opgewonden als mannen aan mijn billen zitten strelen, maar ook slaan , maar ook aan mijn hals of haren. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn.

Ik heb al geschreven over rukken, pijpen, massage, en daar heb ik tips over gegeven. Met een paar tips gaat het nog niet zomaar. Neuken is namelijk samenwerken. Maar omdat het wel het belangrijkste is van de dingen die je met seks doet, ga ik het toch proberen. Ik hoop maar dat het niet een warboeltje wordt. Goed naaien begint ermee, dat je een manier vindt die je allebei lekker vindt. Met een klant maakt dat natuurlijk niet uit, dan doe je gewoon de manier die hij lekker vindt, hij betaalt immers.

Dan moet je ook maar een beetje toegeven. Maar als je alletwee eroplos wil gaan, moet je wel aan kunnen voelen wat je partner lekker vindt.

Je hebt als vrouw het op zich makkelijk. Elke man kan zichzelf wel klaarkrijgen als je hem er gewoon maar inlaat, als je tenminste niet tè los bent. Zo erg laat niemand zich gaan, hoop ik. Maar dat hij erop klaar kan komen, betekent niet dat je goed bezig bent geweest.

Als je niets doet, ben je nog best wel een saaie bedpartner. Er zijn dingen die gebeuren tijdens het neuken, en die moet je kunnen beheersen. Dan kan je pas je kunsten gaan vertonen. Als je het maar een beetje laat gebeuren, dan moet je maar het geluk hebben dat het gewoon goed zit bij hem.

Als je partner héél goed is, dan heb je ook dan wel goeie seks. Hij heeft dan alleen nietzoveel aan je. Het magische moment van neuken vind ik zelf altijd het binnenkomen.

Het is altijd even mikken, want hij is de enige die heel veel kan bewegen in de meeste standjes, en een klant die het niet zo goed kan, komt weleens verkeerd terecht, omdat ik gewoon niet genoeg kan bewegen om hem toch op te vangen. Vooral met een condoom om hebben veel mannen moeite om het gaatje te vinden. Ik vind dat een magisch moment omdat het toch altijd spannend is, het is de meest intieme daad die je kan doen, en met het begin zet je de toon. Voorzichtig en onhandig, of juist ruw en grof, of wild en passievol, dat eerste binnengaan is iets wat me eigenlijk nooit is gaan vervelen.

Het is geen orgastisch genot ofzo, ik vind het gewoon een soort van verbinden op een manier die heel uniek is. Als een vent bij me binnenkomt, voel ik aan hem hoe zijn pik zich gaat gedragen. Sommige pikken zijn heel soepel bijvoorbeeld, en die kan je in elk standje gebruiken, maar ze moeten wat dieper blijven of ze floepen.

Soms is zo'n pik heel droog, en dan moet je eerst wat vocht maken. Dat maakt natuurlijk bij het werken niet uit, vanwege het condoom, maar met vriendjes is dat wel een punt. Zo zijn er wel meer dingen, je maakt op een andere manier een soort van kennis met hem. Tijdens het werk is het nog steeds een magisch moment, maar ik gebruik het ook meteen even om te kijken hoe ver ik die vent kan laten gaan.

Als hij wat te ruw is, weet ik dat ik hem strak moet houden, en iets te onhandig en ik weet dat ik hem niet de ruimte moet geven. Maar als een vent een beetje weet wat hij doet, mag hij van mij lekker los gaan.

Met wel wat jaartjes prostitutie achter me, heb ik een paar dingen opgemerkt die mannen lekker vinden in principe. Ze klinken raar, maar ze werken bij bijna èlke man. Vraag mij niet, wat er voor reden achter zit, want die weet ik ook niet.

Ik weet wèl, dat W het met me eens is, dus het komt niet alleen maar uit mijn rare ideeën. En hoewel het vaak niet zo is bij andere seks-acties, hebben de man en de vrouw meestal hetzelfde wat ze willen bij het neuken.

Bij mij is dat tenminste zo. Je wil bijvoorbeeld dat hij je een beetje open rekt, en hij wil van jou dat je hem stevig vastklemt. Dat is voor mij hoe ruiger hoe beter, maar de meeste mannen hebben daar wel een grens bij. Ze willen bovendien dat je harder klemt als ze naar buiten glijden dan als ze naar binnen stoten, dus je moet je klemmen afstemmen op je beweging. Dat wordt heel natuurlijk, maar het is even wennen in het begin. Als je echt handig bent, kan je zorgen dat je zijn eikel een beetje ontziet, maar dat heb ik voor mezelf nou juist liever niet.

Als de man een beetje stevig neukt, dan duw ik een beetje terug met mijn kut tijdens het eerste moment van elke stoot, en laat dan ietsje later hem pas binnen, zodat hij iedere stoot bij me naar binnen glipt, in plaats van los heen en weer glijdt.

De meeste mannen die stevig gaan, willen het gevoel hebben dat ze binnendringen. Dat komt trouwens goed uit, want als je zijn lul vast kan klemmen, kan je hem zo sturen dat hij je geen zeer doet.

Sommige mannen zijn zó gevoelig dat je dat niet kan, en dan stoten ze soms heel onaangenaam tegen plekken in je buik die best gevoelig zijn. Dan moet je wel een beetje spannen, maar bij gevoelige mannen is dat altijd weer jammer, want die vinden dat niet fijn. Iets anders is dat de pik op een bepaalde manier door je vagina wordt gegrepen, waardoor hij op een bepaalde manier schraapt.

Dat klinkt vreemd, dus ik leg het maar uit. Je wil hem zo klemmen, en de hoek zo maken, dat hij vooral met de rug van zijn pik flink tegen je aangedrukt wordt. Dat is niet alleen erg lekker, het zorgt er ook voor dat er de hele tijd genoeg vocht naar je schaamlippen wordt gehaald om ze goed nat te houden. Je moet er wel een beetje voor in vorm zijn, want als je er een poos mee doorgaat en je maakt niet genoeg vocht aan, word je erg rauw.

Dat helpt natuurlijk niet als je het condoom niet goed hebt omgedaan. Ik moet daar nog maar eens een apart stukje over schrijven. Als je het een te groot condoom om hebt gedaan, of je hebt het niet glad afgerold, dan worden je schaamlippen snel droog, en als je de hele dag nog moet, krijg je daar spijt van. Ik moet daar nu maar niettever opingaan. Dat houding kiezen moet je even gevoeld hebben, dus eerst proberen met een dildo, en dan weet je welke houding je met je heupen aan moet nemen.

Dat is op zijn hondjes met een holle rug, maar met missionaris is het moeilijker. Dan moet je rug hol als hij bij je ingang is, en juist je heupen omhoog draaien als hij diep zit. Het moment dat je draait moet je erg precies kiezen. Maar dan ben ik al met gevorderde dingen bezig. Dat wou ik eigenlijk juist een beetje links laten liggen, want dan wordt het te lang.

Mannen willen graag tot het eindje je kut opvullen. Dat wil ik ook wel, maar als je het veel doet wordt je kut zo diep als de langste pik of dildo. Dat krimpt wel weer terug, maar dat duurt nogal lang. En dat is te lang in mijn werk. Sorry dat ik zo snel nogal bot reageerde.. Ik ben zelf geen george cloony , leonardo di caprio , arnold of silvester.. En uiteraad omdat je jong bent..

Natuurlijk is een klein pikkie niet zomaar fijn, net zo goed als dat ik als meid graag lekker vrouwelijke rondingen heb, en liefst niet van die grote uithangende schaamlippen. Het maakt seks makkelijk, en vanzelfsprekend. Maar, wat nu als ik nauwelijks tieten heb, of juist meloengrote borsten? En jij, als jongen, een minipikkie? Het belangrijkste seksorgaan zit tussen je oren, in je hoofd. Jij maakt dat meiden van je genieten. En als je dat niet makkelijk kunt doen met je kleine pik, dan zorg je dat je een kei wordt in masseren, of in beffen, of in teasen met sm-achtige dingen.

In elk geval weet jij hoe je een vrouw kunt laten genieten. Ik zal intussen met mijn ver uitstekende schaamlippen laten spelen, en de nadruk op mijn gevoelige tepels leggen in plaats van op mijn borsten. De maat van je pik kun je niet veranderen, dus, zorg dat meiden je willen om andere redenen. Is het egt zo raar om een kleine penis te hebben ik zie heel graag kleine i. Stop met de rek oefeningen , ze maken je penis mischien ietse langer maar daardoor ook dunner.

Het is heel pijnlijk en oncomforable voor haar , en jij zult mogenlijjk ook problemen ervaren met porno bob formaat. Anders had men nu niet een porno industrie gebouwd op dat soort fysieke qaliteiten van beide zijden. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur.

Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Ìk ben inmiddels al 18 en heb een baard in mijn keel Denk het niet echt erg. Is zoiets als vinden jongens meiden met groote borsten of een dikke kont ook echt leuker?? Mijne 14cm is dat wel normaal voor mij leeftijd en meiden even eerlijk vinden jullie een kleine wel echt fijn?? Of willen jullie ons gewoon troosten niet boos bedoelt maar bijna elk meisje van 13 vindt hem te klein.

Hoi ik ben net 13 geworden en mijne is stijf 8 cm en slap 5 cm. Uhhh, bij mij klopt het niet, ik weet niet waar je deze onzin vandaan haalt maar volgens mij heeft het meer met je genen te maken, anders zouden alle piemels wel heel erg op elkaar lijken, qua lengte.

Hey mensen, ik weet een trucje, hou je hand plat met je duim omhoog, daar is de lengte van je lul als ie stijf is. Tenzij je natuurlijk viagra en shit gebruikt.

Jongen 12 haha, lol. Jongen 13 ik geef je helemaal gelijk. Hij durft z'n kleine pielemans niet toe te geven. Of jij zit in de pornoindustrie on je liegt gewoon om cool te klinken. Beter een kleine die steigert dan een grote die weigert Zegt iemand met een van ongv 25 cm zonder problemen maar vind het toch een grappige uitspraak. In bed gaat het niet alleen om het neuken alleen Tenzij TE groot, dat is niet fijn. En ik sluit me aan bij post hierboven: Het ligt eraan hoe je het doet, niet waarmee je het doet.

Die lullen ie je op porno ziet zijn niet echt rreal en fijn, meiden vinden lange wel geiler maar met seks is t echt niet fijn! Dat doet heel erg zeer bah ;. Mijnt is slap 7 cm en stijf 14,5 mijn vriendin zei dat ik een perfecte lul had.

Leer eerst eens Nederlands te schrijven. Misschien alleen een beetje dun, maar lijkt op die van mij Gewoon een echte kinderpiemelje.

Die van mij is 17 cm en 4,5 cm dik, wat vinden jullie daar dan van? Mijne 11 stijf 7 slap Jongen 12, heb je dan al wel sperma? OMG, dit is zo zielig Jullie zijn helemaal blij met jullie pikkie van 8 cm, en meisjes doen alsof ze dat een soort van lekker vinden, wtf.

Als ik een lul van 8 cm zou hebben zou ik me helemaal kapot schamen En ik dacht dat mijn 17 cm klein was Heb je bijvoorbeeld al schaamhaar en sperma? En kan je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren als je pik stijf is? Das wel belangrijk voor de groei. En verder geen zorgen maken pas als je 16 bent en je nog niet gegroeid is zou ik naar de dokter gaan. Soms geven ze dan hormonenkuur als je heel laat of niet in de puberteit komt. Zoals meisje van 14 zegt ''maar een grote is natuurlijk ook helemaal niet slecht.

SEXUELE GEIL KLEIN SLETJE

Volle kutjes meisje vingert haar

Sex met grote lul, seksverhaal extreem. Dat zou het Moeders willen sex Enorme pik neuken kleine poesje Meestal is dat zijn voorhuid die is gaan bewegen. Of willen jullie ons gewoon troosten niet boos bedoelt maar bijna elk meisje van 13 In bed gaat het niet alleen om het neuken alleen. en in het totaalplaatje maakt en als mijn pimel niet gaat groeien hoef ik ook geen sex hij is 1 cm slap 6 cm stijf Vinden meiden het erg als ik zo oud ben maar een kleine piemel heb ?. 19 feb Oude moeder NEUKT IEDEREEN. - ik mis haar nu is .. Kleine man, sex met een heel lange vrouw · - Naakt in .. 50 jarige vrouwen willen jonger,stikleutig.eu mij · - Ik wil me . waar zijn nu al die (geile) vrouwen/meiden · - Ik spoor.

Gratis español videos porno gratis porno cratis parejas videos cunnilingus porn playboy porno casting pornos gratis follar hoy nenas calientes videos de travestis follando al fontanero follando videos de tetonas gorditas folladas alanah rae japonesas video porno español hd videos pornos anales porn hentai porno espa vidios por el coño abierto petardas follando porno jenna jamenson las mas putas cachondas porno viejas milf follando gordo follando videos coños peludos desnudos video hentai xxx hentai porno vieja follando milfxxx videos porno anal gratis español película porno gai sexo maduras porno lesbiana chicascalientes prno español joven follando masajes streaming porn tub tube hd videos porno con viejas viejos gordita española enana follando cachondas follando videos travestis con putas porno gratis porn maduras porno gratis maduras follando mujeres muy calientes culos xxx chicas pornos gratis de tios follando videos hd pornografía gratis gang bang porno amater follando videos lesvianas jovenes follando muy peludas videos de porno gratis porno transexuales abuelas conos peludos videos porno milf follando películas porno gratis video porno con joven follando tetonas hd mejores páginas porno gratis de gordas videos porno pollas de folladas masaje erótico porno videos porno viejas putas rubias desnudas vaginas abiertas videos amateur follando xxx videos eroticos gratuitos alexia texas tetas chicas follando tetonas follando embarazada porno lesbiana chicascalientes prno español videos gratis masaje xxx vides porno sado videos ponor gratis tetonas desnudas poprno sexo abuelas melani rios videos pornoxx mujeres con mama porno porno videos gratis anal gratis videos porno gratis porno dibujos manga sexo orgias videoa xxx mujeres maduras follando sexo anal hd maduras torbe cortos porno pollas mamadas corridasenlaboca pajas femeninas sex vidios putas videos masajes eroticos de viejas bukkake nacho vidal masturbandose porno española follando videos de rebeca linares mature putillas follando latex porn amateur xxx masaje erótico porno gratis porno gratis negras folladoras hombres desnudos madres xxx intercambio de viejos gordita española maduras gratis xxmaduras videos pornos lesbianas petardas tube videos gratis mayores follando anal sexoxxx video porno rubias desnudas porno videos xxx lesbianas videos pornos xxx mujeres calientes peliculas porno chocho mojado videos xxx porno lesbianas calientes follando porn hd vidio porno intercambios tori black porn porno la cocina videos pornos travestis sexo duro sexo hentsi vídeos eróticos bibi jones videos de parejas maduras tias buenas videos pornoxx mujeres negras maduras negros videos porno gratis eroticos porno gratis porno gratis xxx joven porno maduro lamiendo coños follando hija follando gratis porno anal videos lesvianas videos porno masage pelis x laura lion ver videos de mujeres negras maduras cachondas gratis porrno gratis maduras porno videos porno gratis de gordas videos porno duro vintagexxx videos famosas follando se folla a su madre porno para mujeres embarazadas xxx videos pornos online putas gonzo porno latina follando cachondas gratis lesbico casero maduras peludas follando maduras mujer xxx sexo porni español gratis porno duro mamas cachondas videos xxx videos abuelas orgias forzada xxx follar en publico mamas cachondas maduras maduritas.

con porn videos porno videos porno francesas webcam sex parejitas porno videos porno dibujos porno duro porno madura caliente mom and son xxx famosas gordas actores porno bdsm masaje vaginal actriz porno gratuitos folladas xxx videos parejas videos poorno videos porno videos porno gey fontanero xxx porno lisa ann videos de maduras enfermeras lesbianas gratis de colegialas videos x peliculas porno grati tori black hd conchas peludas vidios de porno lesbico casero abuelas franceska jaime negras calientes culos chicas caliente enfermeras porno sado porno videos porno putas alexis texas porno americanas ancianos follando videos porno gratis de maduras jinx maze porno en español porn chica porno gey fontanero tetona peliculas pornos pollas grandes porno porno amateur xxx mejor video porno español hd video porno español tetonas morenas pollas videos famosas jovenes sexo anal duro mamas follando gratis porno hd video porno gratis porn videos gratis gigi love indias follando follando xxx viejas sexo jenna jamenson videos x videos porno arabe chicas tocandose moras xxx maduras cachondas gratis descarga de gordas masage porno masajes eroticos gratis travestis desnudas videos porno hd maduras porno osos vidios de trios porno tias follando por webcam xxx viejas porno grati tetas perfectas las mas putas muy peludos pillados follando con gordas porn free porn bbw videos de porno cachas pelis porno xxx caperucita roja porno masaje porn videos porno hentai x videos cunlauder los mejores vídeos porno español madura xvideos porno gratis video porno en español porno.

con polla porno en la cocina porno lesbianas follar porno lesbicos mujeres lesvianas porno maduros abuelas amateurs follando con embarazadas porno con hombres negros embarazadas desnudas videos pornos españolas porno sensuales webcam sexo masajes eróticos gratis mujeres coños peludos videos porno pollas muy grandes gordas tetonas follando follando videos folladas porno español videos porno homosexual peliculas lesbianas videos gratis vídeos de españolas porno follando rusas porno bi lesbianas penetracion vaginal pofno gratis videos tetonas videos porno gratis porno gratos mejor porno grati video porno en español gratis sexso peliculas porno gold sexo rubias x video rita faltoyano arabes videos pornno las tetas muy gordas folladoras maduras best hd videos porno casero maduras masaje porn 18 ver videos orgias amateur maduras negras porno porn tatiana delgado follando follando videos porno zorras lesbianas latinas folladas anal español gratis pelis porno gratis espanol roxy raye pirno casting porno gratis corridasenlaboca pajas videos porno porn videos x sexo viejas maduras espanolas follando porno abuelas calientes sexo con condon videos porno gratis gente haciendo pajas videos cumloader español videos porno con xxx p gratis porno se folla video porno poprno sexo con chicas masturbandose porno zorras peludas follando pajas sexo ancianas gordas follando juntas videos porno viejas folladoras maduras peludas ver porno negros sexo video porno de lesvianas amater video xxx videos ponor gratis en casa cachonda vídeos eróticos videos follando maduras trios art porn porno 18 follar con joven nenas masturbandose videos porno modelos video de putas viejas putas cachondas maduritas mujeres gordas desnudas en alta definicion videos españoles gratis sexo xxx video porno lesbianas maduras gordas cuarentonas cachondas folladas chicas guarras lesbianas videos porno anal vicky storm maduras mamadas jovenes porno cratis cumloder español gratis de travestis follando hentai x rubias lesbianas calientes ver videos putasviejas maduras xxx chicas latinas cachondas maduras tias buenas desnudas videos gordas folladas romanticas xxx vídeos eróticos gratis en su hija follando muizoras amateur xxx lesbianas peliculas porno clasico gratis desvirgacion anal porno x videos porno de solteras porno de fiesta porno gratis xxx videos porno gratis porno amaters polla negra follando xxx chicas meando penes xxx porno japones xxx sasha grey sexo anal gordasfollando porno descargar gratis porno para chicas para mujeres maduras mujeres embarazadas lesbianas porno gartis videos de gorditas travestis videos porno gratis putas video putas follada coños peludos videos sexo videos eroticos porno caliente virgen xxx castin porno secretarias calientes las mejores actores porno bondage vieja tetona xxx chicas es.

con videos intercambios de gorditas videos porno españoles porno masaje porn massage porno español videos cumlouder español mom and son xxx viejos videos porno pelirrojas porno abuelas calientes porno sado porno latex porn chicas muy guarras chicas fallando maduras.

cumlouder video porn videos porno videos porno gratiss twink porn video madura masajes eroticos videos hd teen anal porno africano videos porno de trios rubias porno amateur cumloude videos pornod porno de latinas películas pornos en coños muy putas videos porno gratis videos porno americanas videos sexo duro gratis casting porno de porno duro gratis gente haciendo el amor video morena follando gratis porno maduros follando cachondas ancianas putas vergas grandes videos rubias tetonas x-art gratis sexoxxx videos trios tetas grande vaya culos gratis viejas maduras masage rooms videos porno amater quiero ver peliculas porno x videos porno videos trabestis videos de maduras morenas xxx videos xxx milfxxx sexo porn videos pprno follando porni español videos mujeres negras porno gais gratis porn tube pornstars famosas gemidos de tetonas julia de trios x sexo gratis video xxx videos gratis para descargar videos lesvianas videos pornno porno negras grandes actrices porno latinas películas porno gratis sexo lesvico travesti los mejores actores porno lesbianas xx porno xxx sexo negro chicas gratis rubias lesbianas vídeos porno gratis videos pornos gratuitos porno lesbianas follando videos porno con enanas xxx xxx videos manga follar mamadas gratis chicas sexys desnudas webcams sexo gratis amateur xxx webcam sex toro pormo gratis en la folla en castellano putas video porno gratis videos trans coños preciosos videoporno gratis videos caseros porno es.

Kleine pik neuken meiden die sex willen