Pik sm zweet kut

pik sm zweet kut

Ik moet haar even bij de elleboog ondersteunen anders zou ze omgevallen zijn. Ze kan het, als alle vrouwen, niet laten even in haar slipje te kijken. En dan staat ze daar in de volle zon met die prachtig net niet bollende buik. Haar wel iets bollende venusheuvel, een beetje kwetsbaar schraal kaal door het pas scheren. Met daaronder twee volle schaamlippen met boven in de aanzet van haar clitoris.

Haar dijen net wel, net niet, tegen elkaar, met weer die lichtgevende blonde haartjes. Ik pak haar spullen aan stop ze in mijn rugzak. Ik kus haar op de wang en draai haar bij de schouders om laat mijn handen langs haar rug tot op de heupen zakken. Dan geef ik haar een zacht duwtje voorwaarts. Haar prachtige harde billen pakken het licht alsof ze zich bij elke stap willen koesteren. Maantjes van licht die oplichten bij elke stap, bij elk aanspannen van de bilspieren.

En steeds even als terloops in het paars donker de aanzet tussen de benen van haar vulva. Zelfs de bijna grove schoenen ontroeren bij zo veel kwetsbaar sterke schoonheid. Ik moet onder het lopen even mijn halve erectie goed doen. Ik kan mijn ogen niet los maken van die prachtig deinende billen en wil elke trilling van de spieren in dat mooie lijf zien.

Even stop ze en bukt zich, hurkt met een been naar voren om haar veters te herschikken. Ze kijkt om en ziet mij loeren. Ze wuift me verlegen weg, staat snel op en loopt met een rood hoofd door. Bijna lopen we daardoor de plek voorbij die ik voor dit bezoek heb uitgekozen: De steen is zeker vier bij drie meter en bolt aan de bovenkant licht en is mooi glad geschuurd door eeuwen zon en regen. We lopen om de steen heen en vinden de plek waar het makkelijk klimmen is.

Ik help mijn meisje er op klimmen. Ze is eerder boven dan ik. Ze staat in de volle zon en kijkt op me neer, haar benen licht gespreid, haar buik iets wat vooruit, handen op de rug en wacht.

Ik kijk, zo van onderaf, tegen twee prachtig stevige zuilen. Met daarboven half in de schaduw haar volle vulva. Haar buik pakt glanzend nat het licht. Borsten en tepels hard en stijf. Zeker drie, vier minuten kijk ik. Ik zie haar nerveus worden, rek het nog even en klim dan omhoog. In een paar passen ben ik bij haar boven en staan we tegenover elkaar op de steen. Ze wil weer iets zeggen.

Ik onderbreek haar met een vraag. Ik stap op haar toe. Ze kijkt, haar helder flets blauwe ogen staan verbaast en verwachtingsvol. Haar mond, een schuchtere lach. Ik druk een vinger op haar mond en verbied haar nog iets te zeggen. Ze is duidelijk verbaasd.

En snapt niet welk spel ik nu weer speel. Ik pak een tepel in mijn linkerhand en druk hem langzaam tussen mijn vingers plat. Het doet haar pijn. Ze opent haar mond, om te protesteren, ik schud mijn hoofd en ze is stil. Jij bent er voor mij: Ik haast me om haar te onderbreken en zeg: Mijn belangrijkste stuk speelgoed. En mijn lief is steeds meer verbaasd en naar ik hoop onder de indruk. Weer knijp ik in haar tepel en draai hem licht naar links.

Haar mond blijft een beetje open. Ze vertoont vlekken in de nek van onzekerheid en opwinding. Nog steeds kijken we elkaar in de ogen. Steeds als ze haar ogen wil neerslaan, knijp ik en kijkt ze me weer aan. Ze raakt meer en meer verlegen en in de war. Ze wil iets zeggen en weer schud ik het hoofd: Ik zoek naar haar grens. Ik zoek haar pijn en geniet van haar geile lijden: Wat me het meest opwind is het voller worden van heel haar gezicht: Af en toe zie ik dat ze zich wil verweren dan dreigen haar handen van haar rug los te komen.

Ze laat zich dwingen en doet ze wijd. Ze hobbelt wat heen en weer en zit nu met haar benen zo wijd als ze kan. Dan laat ik haar los en doe een stap terug. Ze wil weer wat zeggen maar bedenkt zich kennelijk. Ik kijk weer lang. Ze slaat de ogen neer en blijft zo zitten. Ik zie hoe veel moeite het haar kost. Ze is mooi, mooier dan ooit Ik laat haar nog wat met zichzelf vechten. Ze schudt het hoofd en wil weigeren.

Ik stap op haar toe en dreig haar te slaan. Ze kijkt me aan. Ze lacht verlegen, vol ongeloof. Dan sla ik echt, behoorlijk hard op haar rechter borst. Ze ziet dat ik het meen en begint aarzelend te vingeren.

Iets wat ze nog nooit voor me gedaan heeft. Ze maakt even in de mond de vingers van haar rechterhand nat. Duidelijk een routine gebaar, welk overbodig blijkt, als ik zie hoe nat ze daar is. Ze draait met haar middel en ringvinger om haar clitoris en steekt af en toe een vinger ietsjes naar binnen. Haar schaamlippen zijn dik en als rubber. Weldra glimt haar hele geslacht van het vocht. Ze kijkt me aan en ik zie een traan. Het ontroert me maar maakt me ook geiler. Het valt me op, bijna als een schok, dat ik zo geniet van mijn macht, het verbaast me en er is iets van schaamte.

Ik zie hoe ze zweet in de volle zon, haar mond open, haar adem onregelmatig. Ze steunt achter zich op haar linkerhand en vingert met rechts. Ze blijft me aankijken. Ik kijk terug en doe niets. Probeer zo neutraal mogelijk te blijven kijken. Van haar ogen naar haar handen en terug. Even wil ze stoppen.

Ik hoef maar met mijn hoofd te schudden en ze gaat door. Toch is er opwinding bij haar. Haar tepels blijven hard naar buiten priemen. En ze vingert ongemerkt steeds net iets heftiger. Ze heeft moeite me te zien terwijl ze me moet blijven aankijken. Ze schokt af en toe licht met haar bekken. Het is warm de zon brand in mijn nek en ik voel me loom geil. Mijn erectie knelt en ik open mijn gulp. En schik hem goed. Ze wisselt van hand.

Links is ze lang niet zo vaardig als rechts, dus wisselt ze vrij snel weer terug. Als ik zie dat ze dicht tegen een orgasme aan zit haal ik mijn lid uit mijn broek en voor ze komt, zeg ik haar te stoppen. Ze zegt niet te kunnen stoppen. Ik pak haar hand en ruk hem van haar geslacht weg. Ze kan haar bekken moeilijk stil houden. Ik kom weer overeind en sta recht voor haar, zo dicht bij dat mijn lid tegen haar gezicht drukt.

Ze opent als vanzelf haar mond en ik druk mijn lid bij haar binnen. Even voel ik haar tanden. Langzaam druk ik dieper door en houd met beide handen haar hoofd vast. Met mijn lid diep in haar keel, voel ik haar wanhopig slikken. Even nog houd ik vast. Dan plotseling laat ik haar hoofd los en dreigt ze achterover te vallen. Ze hijgt met haar mond open. Een sliert van mijn voorvocht druipt langs haar kin en valt op een borst. Ik veeg het weg. Ze kijkt me verschrikt aan.

Ik proef haar, ik proef mezelf. Ik kom weer overeind en richt haar weer over mijn lid. Warm, bijna heet en zacht omsluiten haar lippen mijn lid. Rustig laat ik me nu pijpen. Ze doet het vol aandacht en likt zelfs uit eigen beweging mijn zak en ballen. Ze pakt met haar rechterhand de onderkant van mijn lid, drukt mijn voorhuid naar beneden een draait met haar tong rond en onder de rand van mijn eikel.

Snel, te snel naar mijn zin moet ik haar laten stoppen. Ik pak haar bij de haren en trek haar hoofd weg. Ze kijkt me verdwaast aan, zeker als ik mijn lid weer opberg in mijn broek. Ik zeg haar met de handen op de rug te gaan zitten, en been naar mijn tas en pak wat touw. Weer bij haar, vraag ik haar te gaan staan.

Ik help haar, knuffel haar even en bevoel haar kutje. Ze is nog steeds nat en drukt haar onderbuik tegen mijn hand. Even vinger ik haar, vol dik en nat voelt het met een hard gezwollen clitoris tussen haar kleine lippen. Ik neem hem tussen twee vingers en rol hem zacht heen en weer. Ze drukt zich tegen mijn schouderen zoekt mijn mond.

Ze ademt zwaar door haar neus. En wat ruikt ze lekker, het geilste zweet van de wereld. Ik knijp dan plotseling vrij stevig in haar clitje. Ze laat een klein gilletje horen direct gesmoord door mijn mond.

Dan bind ik om elke pols een touw. Ik wikkel het touw zeker zes keer rond haar pols voor ik het vast knoop. Hetzelfde doe ik met haar enkels net boven haar schoenen. Ze moet de rest van het touw zelf vast houden. Laat haar precies in het midden plaats nemen, en bind eerst de linker en daarna het rechter koord aan de bomen vast.

Ze staat nu met haar armen iets omhoog en wijd vast. Ik trek alles nogmaals wat strakker en mijn lief is nu machteloos gebonden tussen de bomen. Ze staat mooi in de schaduw van de rechter boom. Ik buk me en bind ook de koorden aan haar enkels aan de voet van de boom vast. Ze staat nu met haar benen wijd.

Ik neem wat afstand en vind dat haar benen best nog iets wijder kunnen. Dus doe ik dat. Ik loop rustig iets van haar weg en ga op een kleine steen zitten. Die bewegende blauwpaarse schaduw vlekken over haar rood bruine huid. Je haalt wat te drinken bij de tap en loopt dan terug naar mij.

Ik sta naar de band te kijken die een optreden is aan het geven. Wanneer je bij mij bent geef je mij mijn biertje aan en dan kijk je ook even naar de band die er staat.

Eigenlijk is het niet zo veel bijzonders, tot er ineens iets bijzonders op het podium gebeurd. Jij kan het vanaf de plek waar je staat niet echt zien, maar dan voel je mijn hand je vastpakken en je voor me trekken. Een stevige hand die je duidelijk ineens neer zet waar ik wil. Geen vragen; ik doe gewoon. Gelijk heb je wel uitzicht en ziet nog net iets van de show die de gitarist gaf. Je merkt dat mijn hand nog steeds je arm vast heeft.

Je probeert je heel even iets los te trekken uit de hand, maar gelijk voel je de hand je steviger vasthouden. Je wil mij aankijken, maar toch ook weer niet.

De hand dwingt je vlak voor me te blijven staan. Je kan me soms tegen je voelen komen, maar weet niet of ik dat bewust doe of dat anderen tegen mij aankomen. Je voelt me tegen je kont aan komen een rilling gaat door je heen. Mijn andere hand pakt je andere arm vast en ik trek je nog heel iets naar achteren. Je voelt me achter je, je voelt mijn warmte tegen je.

De muziek wordt wat beter; meer opzwepend en je begint mee te bewegen op de muziek. Hierdoor voel je mij nog duidelijker achter je. Mijn lichaam schuift langs dat van jou, terwijl je nog steeds die dwingende handen om je polsen voelt.

Je kan mijn kruis tegen je kont voelen. Het is wel duidelijk dat dit niet meer komt van duwende mensen; ik duw gewoon mijn kruis tegen je kont aan en het enige wat jij doet is je kont iets naar achteren duwen. Je weet nu al haast zeker dat je vannacht niet in je eigen tent op de festival camping zal slapen en anders in elk geval niet alleen. Ineens laten mijn handen je polsen los, maar slaan gelijk om je heen.

Je voelt hoe ik een van mijn armen onder tot tegen je borsten aan duw, mijn andere hand ligt laag om je middel, maar net boven je kruis. Ik trek je nog steviger tegen me aan, waardoor je mijn kruis nog beter langs je kont voelt gaan.

Het is het ongevraagde dat je opgewonden maakt. Inmiddels staan er vrij veel mensen om ons heen zodat totaal niet opvalt hoe je vast wordt gehouden maar zelfs al waren er minder mensen dan was het nog maar de vraag of je de handen niet zo om je heen zou willen voelen. Haast uitnodigend duw je je kont nog steviger tegen mijn kruis aan.

Je voelt wel wat hards en verwacht en verlangt dat het mijn pik is die je voelt. Mijn hand om je middel schuift over je jurkje naar beneden. Je hijgt van opwinding als je voelt hoe die over je kruis wrijft. Even draai je je hoofd om mijn richting op. Je ziet mijn ogen je strak aankijken.

Intussen voel je dat ik mijn hand nog iets lager laat gaan en vervolgens onder je jurkje weer omhoog schuif. Je verlangt ernaar om mij te kussen, maar mijn mond is net buiten jouw bereik.

Met haast smachtende ogen begin je mij aan te kijken. Mijn vingers glijden over je string en wrijven daar stevig. Terwijl je me aankijkt begin je opgewonden zacht te kreunen. Je weet dat ik zal voelen dat je drijfnat bent; je hebt niet de illusie dat dat door de dunne stof van je string niet voelbaar zal zijn. Mijn hoofd komt jouw kant op. Je verwacht dat ik je verlangen naar een kus zal beantwoorden.

Maar mijn mond gaat richting je oor en ik zeg: Gelijk laat ik je los en loop ik weg. Je staat even geschokt te kijken; ik noemde je een natte slet! Het klonk vernederend maar aan de andere kant Doordat er veel mensen zijn, kan je me haast niet volgen. Pas wanneer het een stuk rustiger is kan je echt snel doorlopen achter me aan.

Ik ben al een stuk verder, maar je ziet me lopen. Met snelle passen loop je achter me aan. Je bent bijna bij me en zegt met een boze stem: Dan sta ik ineens stil. Ik draai me om en kijk je recht aan. Ik kijk je nog steeds recht aan en antwoord: Daarna draai ik me gelijk weer om en begin ik weer te lopen. Dit laat je niet op je zitten. Je neemt een paar grote passen en grijpt mijn arm beet. Ik draai ineens snel om en grijp gelijk jouw arm bij je pols vast. Je spartelt tegen en zegt met een zachte maar wel boze stem: Ineens draai ik me weer naar je toe en zeg dan: Mijn stem is dwingend en mijn ogen zijn nog dwingender.

Je zal mee moeten, hoewel.. Zwijgend loop je mee terwijl ik je voorttrek. We lopen de festival camping op. In een hoek van de camping staat mijn camper. Ik maak de deur open en duw jou naar binnen. Daarna stap ik zelf naar binnen. We staan recht tegenover elkaar. Je moet wat omhoog kijken naar me. Maar net zo snel pakt mijn hand die van jou vast en houdt je tegen. Je ogen schieten rond in de camper. Je ziet van alles hangen en liggen, maar een ding zie je vooral; een zweep die op de tafel vlak naast ons ligt.

Maar dan zie je ook touwen en kettingen. Je schrikt even bij het zien van al die dingen. Natuurlijk weet je wel waarvoor ze bedoeld zijn. Het verklaart voor jou ook gelijk mijn houding en gedrag.

Dat dominante dat was echt. Je slikt een keer maar wil nog steeds slaan. Ik kan de kracht voelen in je arm en zeg: Ik laat ineens je hand los en zeg: Maar jij slaat niet. Je hebt je ogen neer geslagen bij mijn woorden over je natte string. Het klopt dat die drijfnat is en je het is niet anders dan terecht dat ik je een slet noem, want zo voel je je ook. Heel even staan we zo voor elkaar. Je laat langzaam je opgeheven arm zakken.

Wanneer die helemaal naar beneden is schiet mijn hand richting je haren en pak ik die vast. Je voelt mijn hand aan je haren trekken en je naar beneden duwen en ik zeg: Ik dwing je op de grond voor mij te zakken en terwijl ik jou naar beneden duw maak ik met mijn andere hand mijn broek los.

Je ziet mijn harde pik voor je ogen te voorschijn komen. Ik trek je hoofd aan je haren richting mijn kruis en duw mijn pik tegen je mond aan. Je kan mijn geur ruiken, je kunt ruiken dat ik opgewonden ben. Even hou je je mond nog dicht, maar wanneer mijn hand nog iets harder aan je haren trekt open je met een pijnlijke kreun je mond. Gelijk duw ik mijn pik naar binnen en begin ik die in je mond te stoten. Heel even doe je nog niets maar dan begin je iets te zuigen. Retegeil ben je je gaan voelen en het feit dat je mij haast gedwongen moet pijpen wind je alleen nog maar meer op.

Je jurkje zit wat lastig strak door je houding en je schuift het intussen wat omhoog. Ik heb het gelijk door en zeg streng: Je schuift het kreunend nog wat hoger, waardoor je kruis haast zichtbaar wordt.

Ik begin mijn pik steeds dieper je mond in te stoten en je moet door je neus ademen om niet te gaan kokhalzen. Intussen duw ik een van mijn handen van boven je jurkje in, waardoor het zo strak komt te zitten dat het haast scheurt. Snel begin je het aan de bovenzijde los te maken, om zo mijn hand meer ruimte te geven. Je voelt mijn hand graaiend je BH in gaan en kreunt het uit van opwinding wanneer ik een van je borsten stevig vastpak.

Zelf heb je een van je handen tussen je benen geschoven. Je bent zo geil dat je je moet vingeren. Opwinding giert door je lichaam heen. Steeds weer duw ik mijn paal helemaal je mond in tot hij je keel induwt.

SEX MASSAGE AMSTERDAM DIKKE GEILE KUTTEN

Pik sm zweet kut

Pik sm zweet kut

Ik knik en wijs haar het pad schuin achter haar. Eigenlijk is het niet zo veel bijzonders, tot er ineens iets bijzonders op het podium gebeurd. Ze is behoorlijk nat. Wanneer die helemaal naar beneden is schiet mijn hand richting je haren en pak ik die vast. Ze zegt niet te kunnen stoppen. Dan vraagt, nee, smeekt ze me dichter bij te komen. Ik proef haar, ik proef mezelf.

Ik pak haar spullen aan stop ze in mijn rugzak. Ik kus haar op de wang en draai haar bij de schouders om laat mijn handen langs haar rug tot op de heupen zakken.

Dan geef ik haar een zacht duwtje voorwaarts. Haar prachtige harde billen pakken het licht alsof ze zich bij elke stap willen koesteren. Maantjes van licht die oplichten bij elke stap, bij elk aanspannen van de bilspieren. En steeds even als terloops in het paars donker de aanzet tussen de benen van haar vulva.

Zelfs de bijna grove schoenen ontroeren bij zo veel kwetsbaar sterke schoonheid. Ik moet onder het lopen even mijn halve erectie goed doen. Ik kan mijn ogen niet los maken van die prachtig deinende billen en wil elke trilling van de spieren in dat mooie lijf zien.

Even stop ze en bukt zich, hurkt met een been naar voren om haar veters te herschikken. Ze kijkt om en ziet mij loeren. Ze wuift me verlegen weg, staat snel op en loopt met een rood hoofd door.

Bijna lopen we daardoor de plek voorbij die ik voor dit bezoek heb uitgekozen: De steen is zeker vier bij drie meter en bolt aan de bovenkant licht en is mooi glad geschuurd door eeuwen zon en regen.

We lopen om de steen heen en vinden de plek waar het makkelijk klimmen is. Ik help mijn meisje er op klimmen. Ze is eerder boven dan ik. Ze staat in de volle zon en kijkt op me neer, haar benen licht gespreid, haar buik iets wat vooruit, handen op de rug en wacht.

Ik kijk, zo van onderaf, tegen twee prachtig stevige zuilen. Met daarboven half in de schaduw haar volle vulva. Haar buik pakt glanzend nat het licht. Borsten en tepels hard en stijf. Zeker drie, vier minuten kijk ik. Ik zie haar nerveus worden, rek het nog even en klim dan omhoog. In een paar passen ben ik bij haar boven en staan we tegenover elkaar op de steen.

Ze wil weer iets zeggen. Ik onderbreek haar met een vraag. Ik stap op haar toe. Ze kijkt, haar helder flets blauwe ogen staan verbaast en verwachtingsvol.

Haar mond, een schuchtere lach. Ik druk een vinger op haar mond en verbied haar nog iets te zeggen. Ze is duidelijk verbaasd. En snapt niet welk spel ik nu weer speel. Ik pak een tepel in mijn linkerhand en druk hem langzaam tussen mijn vingers plat. Het doet haar pijn. Ze opent haar mond, om te protesteren, ik schud mijn hoofd en ze is stil. Jij bent er voor mij: Ik haast me om haar te onderbreken en zeg: Mijn belangrijkste stuk speelgoed.

En mijn lief is steeds meer verbaasd en naar ik hoop onder de indruk. Weer knijp ik in haar tepel en draai hem licht naar links. Haar mond blijft een beetje open. Ze vertoont vlekken in de nek van onzekerheid en opwinding. Nog steeds kijken we elkaar in de ogen. Steeds als ze haar ogen wil neerslaan, knijp ik en kijkt ze me weer aan.

Ze raakt meer en meer verlegen en in de war. Ze wil iets zeggen en weer schud ik het hoofd: Ik zoek naar haar grens. Ik zoek haar pijn en geniet van haar geile lijden: Wat me het meest opwind is het voller worden van heel haar gezicht: Af en toe zie ik dat ze zich wil verweren dan dreigen haar handen van haar rug los te komen.

Ze laat zich dwingen en doet ze wijd. Ze hobbelt wat heen en weer en zit nu met haar benen zo wijd als ze kan. Dan laat ik haar los en doe een stap terug. Ze wil weer wat zeggen maar bedenkt zich kennelijk.

Ik kijk weer lang. Ze slaat de ogen neer en blijft zo zitten. Ik zie hoe veel moeite het haar kost. Ze is mooi, mooier dan ooit Ik laat haar nog wat met zichzelf vechten. Ze schudt het hoofd en wil weigeren. Ik stap op haar toe en dreig haar te slaan. Ze kijkt me aan.

Ze lacht verlegen, vol ongeloof. Dan sla ik echt, behoorlijk hard op haar rechter borst. Ze ziet dat ik het meen en begint aarzelend te vingeren. Iets wat ze nog nooit voor me gedaan heeft. Ze maakt even in de mond de vingers van haar rechterhand nat. Duidelijk een routine gebaar, welk overbodig blijkt, als ik zie hoe nat ze daar is.

Ze draait met haar middel en ringvinger om haar clitoris en steekt af en toe een vinger ietsjes naar binnen. Haar schaamlippen zijn dik en als rubber. Weldra glimt haar hele geslacht van het vocht. Ze kijkt me aan en ik zie een traan. Het ontroert me maar maakt me ook geiler. Het valt me op, bijna als een schok, dat ik zo geniet van mijn macht, het verbaast me en er is iets van schaamte. Ik zie hoe ze zweet in de volle zon, haar mond open, haar adem onregelmatig. Ze steunt achter zich op haar linkerhand en vingert met rechts.

Ze blijft me aankijken. Ik kijk terug en doe niets. Probeer zo neutraal mogelijk te blijven kijken. Van haar ogen naar haar handen en terug.

Even wil ze stoppen. Ik hoef maar met mijn hoofd te schudden en ze gaat door. Toch is er opwinding bij haar. Haar tepels blijven hard naar buiten priemen. En ze vingert ongemerkt steeds net iets heftiger.

Ze heeft moeite me te zien terwijl ze me moet blijven aankijken. Ze schokt af en toe licht met haar bekken. Het is warm de zon brand in mijn nek en ik voel me loom geil.

Mijn erectie knelt en ik open mijn gulp. En schik hem goed. Ze wisselt van hand. Links is ze lang niet zo vaardig als rechts, dus wisselt ze vrij snel weer terug.

Als ik zie dat ze dicht tegen een orgasme aan zit haal ik mijn lid uit mijn broek en voor ze komt, zeg ik haar te stoppen. Ze zegt niet te kunnen stoppen. Ik pak haar hand en ruk hem van haar geslacht weg. Ze kan haar bekken moeilijk stil houden. Ik kom weer overeind en sta recht voor haar, zo dicht bij dat mijn lid tegen haar gezicht drukt. Ze opent als vanzelf haar mond en ik druk mijn lid bij haar binnen.

Even voel ik haar tanden. Langzaam druk ik dieper door en houd met beide handen haar hoofd vast. Met mijn lid diep in haar keel, voel ik haar wanhopig slikken. Even nog houd ik vast.

Dan plotseling laat ik haar hoofd los en dreigt ze achterover te vallen. Ze hijgt met haar mond open. Een sliert van mijn voorvocht druipt langs haar kin en valt op een borst. Ik veeg het weg. Ze kijkt me verschrikt aan. Ik proef haar, ik proef mezelf. Ik kom weer overeind en richt haar weer over mijn lid. Warm, bijna heet en zacht omsluiten haar lippen mijn lid. Rustig laat ik me nu pijpen.

Ze doet het vol aandacht en likt zelfs uit eigen beweging mijn zak en ballen. Ze pakt met haar rechterhand de onderkant van mijn lid, drukt mijn voorhuid naar beneden een draait met haar tong rond en onder de rand van mijn eikel. Snel, te snel naar mijn zin moet ik haar laten stoppen. Ik pak haar bij de haren en trek haar hoofd weg. Ze kijkt me verdwaast aan, zeker als ik mijn lid weer opberg in mijn broek. Ik zeg haar met de handen op de rug te gaan zitten, en been naar mijn tas en pak wat touw.

Weer bij haar, vraag ik haar te gaan staan. Ik help haar, knuffel haar even en bevoel haar kutje. Ze is nog steeds nat en drukt haar onderbuik tegen mijn hand. Even vinger ik haar, vol dik en nat voelt het met een hard gezwollen clitoris tussen haar kleine lippen. Ik neem hem tussen twee vingers en rol hem zacht heen en weer. Ze drukt zich tegen mijn schouderen zoekt mijn mond. Ze ademt zwaar door haar neus.

En wat ruikt ze lekker, het geilste zweet van de wereld. Ik knijp dan plotseling vrij stevig in haar clitje. Ze laat een klein gilletje horen direct gesmoord door mijn mond. Dan bind ik om elke pols een touw. Ik wikkel het touw zeker zes keer rond haar pols voor ik het vast knoop.

Hetzelfde doe ik met haar enkels net boven haar schoenen. Ze moet de rest van het touw zelf vast houden. Laat haar precies in het midden plaats nemen, en bind eerst de linker en daarna het rechter koord aan de bomen vast. Ze staat nu met haar armen iets omhoog en wijd vast. Ik trek alles nogmaals wat strakker en mijn lief is nu machteloos gebonden tussen de bomen. Ze staat mooi in de schaduw van de rechter boom. Ik buk me en bind ook de koorden aan haar enkels aan de voet van de boom vast.

Ze staat nu met haar benen wijd. Ik neem wat afstand en vind dat haar benen best nog iets wijder kunnen. Dus doe ik dat. Ik loop rustig iets van haar weg en ga op een kleine steen zitten. Die bewegende blauwpaarse schaduw vlekken over haar rood bruine huid. Haar angstig kijken, een blik vol onbegrip en verwarring. Ik knik haar toe. Heel lang gebeurt er niets. Ik kijk lang en rustig.. Zij hangt soms in de boeien meer dan dat ze staat. Dan weer vermant ze zich en staat stoer te zijn.

Je schrok en kreunde van de pijn en keek zeer verontwaardigd op om te zien wie je zo te pakken had, maar op het moment dat je mij zag schrok je weer. Je hand was in mijn gezicht terecht gekomen en had blijkbaar iets kapot gemaakt, want ik bloede behoorlijk vlak boven mijn rechter oog.

Je verontwaardigde blik was gelijk ook weer verdwenen. Ik trok je omhoog en jij zei: Even later stonden we samen bij de EHBO. Je vond het ook wel lullig om me zo te laten staan, dus je was meegelopen. Even later zat ik in een stoel en jij stond er naast. Toen ze het bloed van mijn gezicht hadden geveegd bleek het allemaal wel mee te vallen, maar een paar hechtingen waren wel nodig.

Blijkbaar had ik het niet zo op met naalden, want ik keek vanaf het moment dat die zichtbaar waren steeds jouw kant op. En even later gaf ik ook echt aan dat ik daar echt niets mee had. Je voelde je wat schuldig en zei: Even lichtten je ogen op, dus ik wist ook waar ik je vast had toen ik je ving.

Je sloeg je ogen nog wat verder neer. Eigenlijk vond je mijn vraag wat onbeschoft, maar aan de andere kant was het wel de manier waarop je nog eens gevangen had willen worden of beter: Gewoon een paar handen die ineens om je borsten gaan van iemand die dat nog nooit bij je had gedaan.

Stevige handen die je borsten ook echt zouden vasthouden en gelijk doen kreunen. Dan jouw reactie om te slaan maar net op het moment dat je dat wilt doen een blik die jou aankijkt en je het toch niet laat doen. Dat was het ook dat je deed stoppen toen je wilde slaan, het was niet dat bloed wat je zag, het waren die ogen, die je aankeken met een dwingende blik.

Je slaat je ogen weer op en ziet mij je even aankijken. Je voelt je kleiner worden maar gelijk wordt mijn hoofd anders gelegd door de verpleegkundige die mijn oog aan het herstellen is. Maar zelfs die korte blik deed je wat. Wanneer de verpleegkundige klaar is lopen we samen weer naar buiten. Je voelt je behoorlijk lullig en zegt: Ik kijk je weer aan met een nog strakkere blik als eerder.

Je begin je door de mensen heen te wurmen richting een tap. Intussen vraag je je af wat je aan het doen bent; ik ben nog steeds een totaal vreemde voor je, maar je krijgt nu al kriebels als je aan mijn ogen denkt. Je haalt wat te drinken bij de tap en loopt dan terug naar mij.

Ik sta naar de band te kijken die een optreden is aan het geven. Wanneer je bij mij bent geef je mij mijn biertje aan en dan kijk je ook even naar de band die er staat.

Eigenlijk is het niet zo veel bijzonders, tot er ineens iets bijzonders op het podium gebeurd. Jij kan het vanaf de plek waar je staat niet echt zien, maar dan voel je mijn hand je vastpakken en je voor me trekken. Een stevige hand die je duidelijk ineens neer zet waar ik wil. Geen vragen; ik doe gewoon.

Gelijk heb je wel uitzicht en ziet nog net iets van de show die de gitarist gaf. Je merkt dat mijn hand nog steeds je arm vast heeft. Je probeert je heel even iets los te trekken uit de hand, maar gelijk voel je de hand je steviger vasthouden. Je wil mij aankijken, maar toch ook weer niet. De hand dwingt je vlak voor me te blijven staan. Je kan me soms tegen je voelen komen, maar weet niet of ik dat bewust doe of dat anderen tegen mij aankomen.

Je voelt me tegen je kont aan komen een rilling gaat door je heen. Mijn andere hand pakt je andere arm vast en ik trek je nog heel iets naar achteren. Je voelt me achter je, je voelt mijn warmte tegen je. De muziek wordt wat beter; meer opzwepend en je begint mee te bewegen op de muziek.

Hierdoor voel je mij nog duidelijker achter je. Mijn lichaam schuift langs dat van jou, terwijl je nog steeds die dwingende handen om je polsen voelt.

Je kan mijn kruis tegen je kont voelen. Het is wel duidelijk dat dit niet meer komt van duwende mensen; ik duw gewoon mijn kruis tegen je kont aan en het enige wat jij doet is je kont iets naar achteren duwen. Je weet nu al haast zeker dat je vannacht niet in je eigen tent op de festival camping zal slapen en anders in elk geval niet alleen.

Ineens laten mijn handen je polsen los, maar slaan gelijk om je heen. Je voelt hoe ik een van mijn armen onder tot tegen je borsten aan duw, mijn andere hand ligt laag om je middel, maar net boven je kruis. Ik trek je nog steviger tegen me aan, waardoor je mijn kruis nog beter langs je kont voelt gaan. Het is het ongevraagde dat je opgewonden maakt. Inmiddels staan er vrij veel mensen om ons heen zodat totaal niet opvalt hoe je vast wordt gehouden maar zelfs al waren er minder mensen dan was het nog maar de vraag of je de handen niet zo om je heen zou willen voelen.

Haast uitnodigend duw je je kont nog steviger tegen mijn kruis aan. Je voelt wel wat hards en verwacht en verlangt dat het mijn pik is die je voelt. Mijn hand om je middel schuift over je jurkje naar beneden. Je hijgt van opwinding als je voelt hoe die over je kruis wrijft. Even draai je je hoofd om mijn richting op.

Je ziet mijn ogen je strak aankijken. Intussen voel je dat ik mijn hand nog iets lager laat gaan en vervolgens onder je jurkje weer omhoog schuif. Je verlangt ernaar om mij te kussen, maar mijn mond is net buiten jouw bereik. Met haast smachtende ogen begin je mij aan te kijken. Mijn vingers glijden over je string en wrijven daar stevig. Terwijl je me aankijkt begin je opgewonden zacht te kreunen.

Je weet dat ik zal voelen dat je drijfnat bent; je hebt niet de illusie dat dat door de dunne stof van je string niet voelbaar zal zijn. Mijn hoofd komt jouw kant op. Je verwacht dat ik je verlangen naar een kus zal beantwoorden. Maar mijn mond gaat richting je oor en ik zeg: Gelijk laat ik je los en loop ik weg.

Je staat even geschokt te kijken; ik noemde je een natte slet! Het klonk vernederend maar aan de andere kant Doordat er veel mensen zijn, kan je me haast niet volgen. Pas wanneer het een stuk rustiger is kan je echt snel doorlopen achter me aan.

Ik ben al een stuk verder, maar je ziet me lopen. Met snelle passen loop je achter me aan. Je bent bijna bij me en zegt met een boze stem: Dan sta ik ineens stil. Ik draai me om en kijk je recht aan.

Ik kijk je nog steeds recht aan en antwoord: Daarna draai ik me gelijk weer om en begin ik weer te lopen. Dit laat je niet op je zitten. Je neemt een paar grote passen en grijpt mijn arm beet. Ik draai ineens snel om en grijp gelijk jouw arm bij je pols vast. Je spartelt tegen en zegt met een zachte maar wel boze stem: Ineens draai ik me weer naar je toe en zeg dan: Mijn stem is dwingend en mijn ogen zijn nog dwingender.

Je zal mee moeten, hoewel.. Zwijgend loop je mee terwijl ik je voorttrek. We lopen de festival camping op. In een hoek van de camping staat mijn camper. Ik maak de deur open en duw jou naar binnen. Daarna stap ik zelf naar binnen. We staan recht tegenover elkaar. Je moet wat omhoog kijken naar me.

Maar net zo snel pakt mijn hand die van jou vast en houdt je tegen. Je ogen schieten rond in de camper. Je ziet van alles hangen en liggen, maar een ding zie je vooral; een zweep die op de tafel vlak naast ons ligt.

Maar dan zie je ook touwen en kettingen. Je schrikt even bij het zien van al die dingen. Natuurlijk weet je wel waarvoor ze bedoeld zijn. Het verklaart voor jou ook gelijk mijn houding en gedrag. Dat dominante dat was echt. Je slikt een keer maar wil nog steeds slaan. Ik kan de kracht voelen in je arm en zeg: Ik laat ineens je hand los en zeg: