Schuddende borsten massage met intiem

Janna kleedde zich uit en stapte onder de douche. Kalmerend, warm water spoelde over haar lichaam. Ze tilde haar borsten op richting de waterstraal en ademde diep in.

Ze kon nog steeds de ervaren handen van dokter De Graaf op haar borsten voelen en ze wist dat ze zo dadelijk Klaas zijn handen op dezelfde plek zou voelen. Janna maakte zich druk over hoe ongemakkelijk dit zou zijn voor hen beide. Ze was daarom vastberaden om de vernedering voor Klaas zoveel mogelijk te beperken. Er verscheen een glimlach op haar gezicht bij de gedachte aan haar geweldige kleinzoon en dat hij bereidt was dit voor haar te doen.

Janna deed de douche uit en droogde zich af. Terwijl ze naar haar slaapkamer liep kon ze Klaas horen in de keuken. Ze wachtte nog een paar minuten in haar kamer voordat ze Klaas riep. En vergeet niet de crème die de dokter je gegeven heeft mee te nemen. Hij pakte de tube met crème en ging naar de slaapkamer van zijn oma. Hij opende de deur en ging naar binnen.

De lamp op het nachtkastje verlichtte het gebied rond het bed. Op het bed lag zijn oma. Ze had een badjas aan die losjes om haar middel vastgemaakt was. Janna lachte naar har kleinzoon. Kom naast mij zitten op het bed, Klaas. Klaas ging naast zijn oma zitten op het bed.

Zijn blik gleed naar haar grote borsten. De badjas was een stukje opengevallen rond haar borst waardoor er een beetje roomblank, zacht tietvlees te zien was. Hij keek snel weg, maar het was duidelijk dat zijn oma hem betrapt had. Je gaat ze de komende tijd veel zien. Ik weet hoe ongemakkelijk dit jou maakt.

Johannes is als zo lang overleden en ik heb niemand anders. Janna grijnsde terwijl ze omhoog keek naar het knappe, jonge gezicht van haar kleinzoon. Ze deed de ceintuur van haar badjas los en liet haar borsten vrij. Klaas staarde nerveus naar de grote borsten van zijn oma. Ze waren echt gigantisch. Groot, zwaar en rond. Blauwe aderen versierden de grote bollen. Haar tepels waren gezwollen en roze.

Klaas voelde een brok in zijn keel en voelde ook iets in zijn broek groeien. Begin met het inwrijven van de crème. Klaas kneep een grote klodder van de crème in zijn hand. Zijn hart klopte in zijn keel en zijn handen bevroren. Janna keek haar kleinzoon in zijn ogen en pakte zijn pols en plaatste zijn crèmige handen op haar tieten. Begin maar met het uitsmeren van de crème.

Klaas vond ze fascinerend. Het waren net juwelen waar hij zijn ogen en handen niet vanaf kon houden, ook al zou hij nog zo graag willen. Klaas wreef de grote uiers van zijn oma helemaal in met de crème, waardoor ze een olieachtige glans kregen. Het was te mooi om in zijn eigen woorden te beschrijven.

Klaas begon met de massage. Hij kneedde de zijdezachte huid van haar borsten. Hij drukte ze samen en haalde ze weer uit elkaar. Hij wreef over elke vierkante centimeter van het zachte vlees. Zijn handen stopten met wrijven toen hij naar zijn eigen kruis keek. Janna volgde zijn blik en keek ook naar zijn kruis.

Ze zag zijn grote erectie door de sof van zijn broek heen. Janna vreesde dat Klaas dit misschien te gênant vond en zou proberen weg te lopen. Ze legde haar handen over de zijne en hield ze op hun plek, bovenop haar tieten. Het is niet erg, lieverd. Je hoeft je nergens voor te verontschuldigen, lieverd. Dokter De Graaf heeft gezegd dat dit zou gebeuren toen ze mij onder vier ogen sprak. Ze zei dat het natuurlijk is voor jou om opgewonden te raken tijdens het aanraken van mijn borsten.

Het maakt niet uit. Je hoeft het niet te verbergen. Klaas gezicht was zo rood als een biet en hij wist niet hoe te reageren. Dat is ook goed.

Het is mijn fout. Met zijn handen nog steeds op de grote borsten van zijn grootmoeder en haar handen die hem daar hielden, leunde hij naar beneden en kuste haar voorhoofd.

Ik ga door met de massage. Ik wil door blijven gaan. Jij bent de beste kleinzoon die een oma zich kan wensen. Krachtig kneedde en masseerde hij haar vlees. Hij deed alles van voorzichtig strelen tot krachtig vastgrijpen. De hele tijd bleef zijn stijve lul pijnlijk gezwollen. Zijn sterke handen bewerkten zijn oma’s grote uiers zonder een teken van ophouden. De vingers van de jongeman begonnen te focussen op de tepels.

Hij herinnerde zich dat de dokter hem verteld had hier extra aandacht aan te besteden en deed dit dan ook met liefde. Klaas kneep in en speelde met de tepels van zijn oma. Janna kreunde, waardoor Klaas stopte met de massage en geschrokken vroeg, “Heb ik u pijn gedaan? Het voelt erg fijn.

Houd alsjeblieft niet op” “Oh,” grijnsde Klaas “Dan za ik niet stoppen. Haar borsten kwamen snel omhoog met haar ademhaling. Ze voelden warm aan en haar tepels waren helemaal stijf. Klaas dacht dat hij ze kon voelen pulseren. Ze zagen er zo hemels uit in zijn handen. Hij wilde ze nooit meer loslaten.

Tegen de tijd dat een van hen op de klok keek waren er bijna 90 minuten verstreken sinds het begin van de massage. Hij velde plotseling een schuldgevoel opkomen. Ik denk dat dit erg goed helpt. Hij voelde zich niet zo’n perverse vent die met zijn grootmoeders tieten speelt als het zijn oma hielp. Een paar minuten werden al snel een kwartier langer.

Janna’s borsten waren nu best wel pijnlijk geworden, maar het was een prettige pijn. Ze deed haar badjas weer dicht en probeerde de warmte die ze tussen haar benen voelde te negeren. Deze warmte had ze al jaren niet meer gevoeld.

Ik hou van jou. Klaas stond op en verliet de kamer van zijn oma. Lopen was moeilijk na zo lang te hebben gezeten en helemaal met zo’n pijnlijk harde paal. Hij ging naar zijn kamer en besloot om zich niet af te trekken. Hij vond het niet gepast om zich af te trekken op de tieten van zijn oma, maar zijn weigerde slap te worden. Klaas probeerde zich te verzetten en zichzelf in te houden totdat hij niet langer kon. Janna’s toegewijde kleinzoon fantaseerde over haar grote tieten en spoot twee ladingen zaad in de lakens alvorens hij eindelijk inslaap viel.

De volgende week verliep in een zelfde patroon. Klaas gaf zijn oma een borst massage in de ochtend en ’s avonds nog een keer. Een paar van de dagen deden ze zelfs een massage in de middag. De massagesessies duurden meestal een uur of langer en ze waren altijd opgewonden om het weer te doen. Janna kon haar opwinding aan het eind van de massage beter verbergen dan Klaas dat kon met zijn stijve lul. Ze probeerde om hem op zijn gemak te stellen door heel normaal te reageren op zijn erecties.

Het hielp niet dat dokter De Graaf haar verboden had BH’s te dragen. Klaas kon hierdoor niet ontkomen aan de enorme toeten van zijn oma, zelf als hij dat zou willen. Hij begluurde haar en voelde zich daar schuldig over. De manier waarop ze wiebelden wanneer ze liep, de manier waarop een koele bries haar tepels deed verstijven tijdens het ontbijt op de veranda en de manier waarop ze tegen zijn borst gedrukt werden als ze knuffelden.

Dit alles zorgde ervoor dat constant met zijn hoofd bij de tieten van zijn oma was. Janna werd gedurende de week steeds aanhankelijker met Klaas. Ze knuffelde haar kleinzoon als nooit tevoren, wat betekende dat haar grote tieten altijd tegen hem aan schuurden, hem plaagden, hem smeekten om weer aangeraakt te worden. Vrijdagavond keken ze gezellig samen een film op de bank. Halverwege de film legde Klaas zijn hoofd op het einde van de bank.

Janna volgde niet lang daarna, waarbij ze lekker tegen hem aan kwam liggen waarbij haar tieten tegen hem aangedrukt werden. Is dit wel comfortabel genoeg? Alhoewel hij van de film genoot, werd Klaas zijn aandacht steeds meer getrokken naar de voorkant van Janna’s shirt war hij een blik had op haar grote borsten.

Hij wist niet wat hem bezielde toen hij zijn hand op haar borsten legde. Janna verplaatste zich een beetje, maar zei verder niets, dus hij liet zijn hand liggen. Ze keken de rest van de film uit terwijl zijn hand op haar tieten lag.

Op het moment dat Janna naar het journaal zapte toen de film afgelopen was, begon Klaas de borsten echt in zijn handen te nemen. Janna deed haar ogen dicht om te genieten van het genot dat zijn aanrakingen teweeg brachten. Ze deed haar ogen weer open en zei “Ja, masseer ze alsjeblieft.

Er volgde een zeer passionele massage. De volgende ochtend was er paniek. Er kwam geen crème meer uit de tube. Klaas pakte een schaap en knipte de tube open om de laatste restjes eruit te kunnen halen. Grootmoeder en haarkleinzoon konden nog net een klein beetje crème uit de tube halen voor een laatste tietmassage.

Janna belde het na de massage direct met de praktijk van dokter De Graaf. Maar op zaterdag was de praktijk niet open. Ze kon niet tot maandag wachten voor de volgende massage. Uiteindelijk wist ze dokter De Graaf te bereiken op haar persoonlijke nummer. De behandelingen moeten dus een positief effect hebben. Ze was blij dat dokter De Graaf hen niet kon zien. Ik denk dat het heel goed helpt. Weet u of we misschien andere crème kunnen gebruiken die we inde winkel kunnen kopen?

U moet toch echt wachten tot maandag om van mij een andere tube te krijgen. Nou ja als het echt zo moet…” “Er is een andere behandeling die ik zou kunnen aanraden. Iets om de behandeling door te laten gaan tot en met maandag. Mijn jarige kleinzoon borstvoeding geven? Het zou wonderen doen voor uw circulatie. De massages zullen zonder twijfel alle gevoelige zenuwen in uw borsten hebben geactiveerd. Als Klaas uw tepels zou kunnen stimuleren met zijn mond zou dat het proces alleen maar helpen.

Ik ben bang dat dit te zou kunnen gaan. U kunt deze oplossing aangrijpen of u kunt wachten tot maandag. Ik wil niet dat die jongen uw borsten ook maar met een vinger aanraakt tot dan. Zonder de crème zou dit alle vooruitgang die tot nu toe met de massages geboekt is teniet gedaan kunnen worden. Ze wist niet hoe lang haar borsten de liefkozende aandacht van Klaas konden missen. Twee dagen zou als een marteling voelen. Hoe kan ik hem hier überhaupt mee laten instemmen?

Een paar minuten later stond Janna in de keuken om Klaas het nieuws van de dokter te verkondigen. Klaas zat aan de tafel met een angstige uitdrukking op zijn gezicht.

Zonder zich te kunnen bedwingen staarde hij nu openlijk naar de geweldige boezem als ze samen in een kamer waren. Dokter De Graaf zei. Dat jij aan mijn borsten kon zuigen als een baby. Ze zei dat het zou helpen bij het verbeteren van de circulatie. Ik hoe weet hoe gek dit klinkt. Ik ben absoluut bereid om deze mogelijkheid te laten varen en tot maandag te wachten als jij dat wil.

Maar ik wil je niet dwingen. We kunnen een leuk weekend hebben en mijn borsten zouden het ook wel zonder behandeling kunnen uithouden tot maandag als dit niet wil doen.

Ik weet dat dit niet is wat een volwassen jongeman wil doen met zijn oma om de tijd te door te brengen. Je bent een geweldige kleinzoon dat je met hier mee wilt helpen. Hij wilde ze zo graag weer aanraken.

Ze wist dat ze binnen enkele minuten het knappe hoofd van haar kleinzoon op haar borst zou hebben en zijn zachte lippen haar borst zouden beroeren. Toen ze klaar was met de voorbereidingen ging ze op bed liggen. Nerveus, maar ook opgewonden riep ze haar kleinzoon. Klaas duwde de deur open. Zijn oma lag te midden van wat kussens op het bed. De sexy, satijnen kamerjas die ze droeg contrasteerde met de pluizige badjas die ze had gedragen tijdens de eerste massage.

Haar grote borsten drukten tegen het dunnen materiaal van de kamerjas. Janna wenkte haar kleinzoon dichterbij en hij ging naast haar zitten op het bed. Ze opende haar kamerjas zodat hij haar mooie grote borsten kon aanschouwen. Janna deed trok zijn hoofd voorzichtig naar haar borst. Klaas kuste de zachte borsten.

Zijn lippen gelden naar beneden en raakten haar tepel. Hij nam de het kleine gezwollen speentje in zijn mond en begon er aan te sabbelen. Hij kon het parfum, dat ze speciaal voor hem moest hebben opgedaan ruiken. Janna liet een zucht van genoegen ontsnappen.

Ze kroelde met haar haar vingers door het haar van haar kleinzoon en genoot van de heerlijke sensaties die zijn sabbelen teweeg brachten. Klaas vond haar de smaak van haar borsten heerlijk. Hij bespeelde haar tepel met zijn tong en zoog er daarna op. Zijn handen kneedden haar borsten. Klaas warme mond voelde geweldig op Janna’s borsten. Ze keken elkaar in de ogen terwijl hij aan haar borst zoog en ze voelden complete eenwording.

Zoals de massages hen fysiek dichter bij elkaar gebracht hadden, zo brachten het ‘voeden’ hen emotioneel dichter bij elkaar. Janna drukte het hoofd van haar kleinzoon met alle liefde van de wereld zachtjes tegen haar warme borst.

En op dat moment voelde het alsof zij de enigen op aarde waren die er toe deden. Janna voelde de grote, jonge piemel van Klaas tegen haar dij drukken. Haar kutje was heet en nat geworden. Ze wreef haar dijen tegen elkaar, waarmee ze de harde piemel van haar kleinzoon meer stimulatie gaf. Klaas beet ondertussen zachtjes in de tepel van de ander borst en schraapte voorzichtig met zijn tanden haar stijve tepel.

Janna’s vagina brandde nu nog heter en ze kreunde. Klaas stopte met het zuigen aan haar tepels en duwde zijn gezicht tussen haar zware borsten. Hij zei, “Uw tieten zijn zo groot, oma. Wat een ondeugend woord voor mijn borsten! Het is wel schattig.

Blijf zuigen op je oma haar tieten, lieverd. Ik tref het zo dat jij hier bent om dit met mij te doen. Ze stopten niet eerder met deze sessie totdat de tepels van Janna zo gevoelig waren dat Klaas ze niet eens meer kon kussen. Klaas bleef samen met Janna in bed liggen na de sessie. Janna liet haar kamerjas open en hij kroop dicht tegen haar aan met zijn hoofd op haar borst. Janna kuste haar kleinzoon op zijn hoofd en glimlachte in zichzelf.

Dat was niet zo. Ook niet toen we voor het eerst een tongzoen deden. We tongzoenden weer terwijl ik mijn handen over haar rug en billen liet glijden en ze zicht stevig tegen me aandrukte, mijn slappe pik tussen ons in. Ik denk dat ik verliefd wordt! Nancy lachte en antwoordde dat ze ook een foute vrouw was door dit te doen met de zoon van haar beste vrienden. En ik moest beloven dat ik haar geen U meer zou noemen als we alleen met elkaar waren. Aangemoedigd door dit alles en al zoenend gleden mijn onderzoekende vingers voor het eerst tussen haar benen.

Onhandig en onwennig begon ik over haar kut te wrijven en voelde hoe zacht het daar was. Nancy kreunde zacht en zei dat ik zachtjes mocht wrijven. En dat deed ik. Ze vroeg of ik voelde hoe nat ze was geworden door mij en ik zei dat ik dat kon voelen. Maar wat mij betreft op dat moment had het ook het douchewater kunnen zijn.

Ze kreunde harder en bewoog nu ook haar heupen over mijn vingers. Trots alsof ik een ervaren minnaar was bleef ik haar strelen. Ik was een beetje overdonderd door deze openhartige intieme bekentenis en knikte maar. En in gedachten zag ik al voor me dat ik Nancy mocht neuken.

Nee, ik wist zeker dat ik die kans zou krijgen! Nancy liet me los en ging op de rand van het bad zitten, naast de douchebak. Ik knikte maar wat en zag met grote ogen toe hoe Nancy haar benen uit elkaar deed en me voor het eerst in mijn prille bestaan liet zien hoe een kut eruit zag.

Ik was gebiologeerd en ging op mijn knieën voor haar zitten, warm water over me heen stromend en keek naar haar lipjes en alles wat daar rondom en tussen zat. Haar middelvinger bewoog zich over een plek waarvan Nancy zei dat daar de clitoris zat, een heel gevoelig plekje voor de meeste vrouwen en net zo gevoelig als de eikel van een man.

Af en toe gleed ze ook met een vinger naar binnen. En zei dat het ook lekker is om binnenin gestreeld te worden.

En dat sommige vrouwen liever binnenin worden gestreeld en weer anderen juist over de clitoris. Ik had nog nooit zoveel geleerd als de afgelopen uren! Nancy zei dat zij binnenin haar schede zo noemde ze het erg gevoelig was en vroeg of ik haar wilde aanraken daar. Ik hoefde geen seconde na te denken en bracht mijn vingers naar haar kutje……raakte het voorzichtig aan terwijl Nancy haar clitoris bleef masseren en super nieuwsgierig streelde ik over haar schaamlipjes en duwde langzaam een vinger tussen de lipjes naar binnen.

En weer langzaam naar buiten.. Nancy kreunde hard en zei dat dit heerlijk voelde: Fascinerend en wat helemaal fascinerend was – meer voor Nancy dan voor mij – was dat ik weer een erectie kreeg.

Brutaler begon ik harder en sneller te vingeren en Nancy reageerde door harder te wrijven……en kreunen. Haar borsten schudden flink en opeens verstarde haar lijf. Haar benen schokte en ik kon een soort krampen voelen in haar kut. Ze kwam luid kreunend klaar en viel bijna achterover het bad in. Ze hield mijn hand stevig vast en weigerde om mijn vinger uit haar te laten gaan.

Ze neukte me gewoon op mijn vinger! Nancy keek me lachend aan “O Tommie wat ben jij een goede leerling! Jongen wat ben jij potent! Dat moet de jeugd zijn! Nancy werd toen een soort van serieus en zei dat als ik het wilde hoe kon ze het verzinnen zij mij ook wilde leren hoe te genieten van neuken.

Maar voorlopig niet want ze was niet aan de pil. En allebei naakt onder de douche en allebei heerlijk te zijn klaargekomen hoorde ik voor het eerst dat ze geen kinderen hadden doordat het zaad van Bert niet goed was. En dus ze niet aan de pil hoefde. Nancy leek te twijfelen en opeens moesten we allebei hard lachen om de situatie. En we vlogen elkaar zoenend in de armen, nog steeds onder de warme douche. Nancy zei dat neuken en op die manier genieten van elkaar iets speciaals was en dat ze mij die eerste keer niet onder een douche wilde laten ervaren.

Nancy keek me nog wat langer aan.. Ze sloeg een handdoek om zich heen en gaf mij er een en trok me zo ongeveer mee terug naar haar slaapkamer, gooide de handdoek voor het bed neer en ging nog bijna drijfnat op haar rug liggen. Later vertelde ze dat ze in een ‘veilige’ periode zat en dat ze dacht dat ik na 2x klaarkomen toch niet zoveel zaad meer over zou hebben. Ze trok haar benen op.. Ook ik dook met mijn natte lijf het bed op……keek een moment naar haar kut en ging op haar liggen met mijn pik op haar onderbuik.

Als in een natuurlijke reflex begon ik meteen al neukbewegingen te maken met mijn heupen maar Nancy pakte me bij mijn billen en zei “Rustig, rustig lieverd.. En we kusten elkaar weer en ik genoot van haar tong, mond, grote borsten onder me tegen mijn borst aan en haar natte en warme lichaam onder me. Ik gehoorzaamde gretig toen ze vroeg of ik mijn heupen wat omhoog wilde doen en voelde hoe ze mijn pik pakte en die behendig tussen haar lipjes bracht.

Nog warmer en lekkerder dan haar mond. Nancy kreunde harder en hield me krampachtig tegen zich aan gedrukt en ik voelde haar voeten op mijn bovenbenen en billen. En wat voelde dat speciaal.. Nancy gromde en ik gromde “OOo Tommie neuk me! Je hebt zo’n lekkere pik lieverd! Neuk me neuk me! Had ik aanmoediging nodig? Ik dacht het niet! We zoenden, kreunden, gromden terwijl onze intieme delen soppige geluiden maakte en het bed kraakte.

Luid met trillend lijf, rollende ogen en nagels in mijn billen. Maar al snel was ze weer de nuchtere vrouw “O Tommie als je klaarkomt probeer niet in mijn kut te spuiten lievie!

Doe maar op mijn buik” Dat had ze dus net even eerder moeten zeggen en met mijn hele lijf stevig tegen haar aandrukkend en mijn mond kreunend bij haar oor kwam ik die dag voor de 3e keer klaar en schokkend pompte ik mijn zaad in Nancy haar kut “Ooo lieverd, O lieverd……O lieverd” kon Nancy alleen maar zeggen. Zwaar ademhalend bleef ik zo op haar liggen en voelde met een kriebelend gevoel mijn slappe pik uit haar glijden.

Na een tijdje duwde Nancy mij zacht van zich af en liep naar de badkamer en hoorde ik kort de douche lopen.

Dokter De Graaf hiel er namelijk van om allerlei onzedelijke escapades voor haar patiënten te bedenken. Deze warmte had ze al jaren niet meer gevoeld. Hij pakte de tube met crème en ging naar de slaapkamer van zijn oma. Om te zien siliconen sexpop gijle kut genot ze hem kon geven maakte dat haar slipje nat werd. Ze wist niet hoe ze dat zou moeten uitleggen aan Klaas. Uiteindelijk wist ze dokter De Graaf te bereiken op haar persoonlijke nummer.

LEKKER GENEUKT LESBISCHE SEKS

Kutje beffen geile amateur vrouwen

Schuddende borsten prive dames nl .. geile BARNEVELD intiem; klaarkomen op gezicht; kontlikken bij klant; massage aan op Sex westland prive ontvangst. lesbische orgasme massage - bree daniels en stella cox. intieme anale massage liefde. Uw Sensuele en Rustgevende Meesteres Strelen Haar. Erotische massage lingam massage massagewereld heerlen De Lingam massage is iets aparts. Deze massage is dus geheel gericht op de meest intieme zone.