Seks in pashokje kutje voelen

Ik schopte mijn broek nu helemaal uit en duwde hem met z'n hoofd tussen mijn benen. Als een jonge hond begon hij mij te likken en ik had het gevoel dat ik van geiligheid zou flauw vallen. Zijn tong ging van boven bij mijn genots knobbeltje tot over mijn achterste gaatje en weer terug. Ook voelde ik dat er wat vingers in mijn gaatjes verdwenen. Zeker toen hij een vinger in mijn anus duwde dacht ik dat ik ging exploderen.

Net voor ik klaar zou komen duwde ik zijn hoofd weg. Ik draaide mij om en ging met m'n armen op het krukje hangen.

Doordat hij nu ook op klappen stond was er weinig tederheid meer te bekennen en ik voelde hoe zijn pik wild op en neer ging in mijn kutje. Met m'n ene hand bewerkte ik mijn klitje terwijl ik met m'n andere hand zijn ballen kneedde. Zijn stoten werd ongecontroleerder en steeds wilder.

Mijn hoogtepunt zat er aan te komen en zo te voelen ging het bij hem ook niet lang meer duren. Nog een paar flinke stoten en bijna tegelijk slaakte we een kreet.

Ik voelde hem schokkend klaarkomen en de sperma in mijn kutje lopen. Ook ik kwam met een geweldige explosie klaar. Een poosje bleven we staan zijn slapper wordende pik nog in mijn zwangere kut. Plots klonk er geritsel een paar pashokjes bij ons vandaan. De jongen trok geschrokken zijn broek omhoog en ging er als een haas vandoor. Uitgeput ging ik op het krukje zitten en keek naar mijn zwangere lichaam. De sperma droop uit mijn opgezwollen kut. Met m'n hand ving ik wat op en wreef dit over mijn grote buik.

Toen ik bij gekomen was heb ik de blouse gepast maar vond het niks. Met nog rode blosjes op m'n wangen verliet ik de winkel. M'n man heb ik niks verteld maar hij had de indruk dat ik die avond geiler was als anders.

Hij moest eens weten Golden Tulip Gate - 6 Door: Petra, Vrouw Van - 3 Door: Golden Tulip Gate - 4 Door: Golden Tulip Gate - 5 Door: Mijn Eerste Keer Vreemdgaan Door: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer.

Sex Op Het Strand Door: Cuckold, Milf, Pijpen, Anaal. One two Night Stand Door: Milf, Overspel, Pijpen, Cuckold. De Geplande Date Door: Milf, Pijpen, Cuckold, Anaal,. Golden Tulip Gate - 3 Door: Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend. Er kwamen nog meer vlinders in mijn buik. Heel voorzichtig begon ik een klein beetje te wrijven.

Opeens zette Anne haar rechtervoet op het bankje waar ook onze kleren op lagen en duwde mijn hand nog steviger tegen haar kruis. Zelf schrok ik nog het meeste van mijn reactie. Anne draaide zich naar mij om en pakte me even bij de schouders vast.

Bovendien is het gewoon lekker. Ik heb hier al vaker van gedroomd”. Intussen was ze begonnen om met de handdoek mijn voorkant af te drogen. Toen ze speels over mijn tepels ging moest ik toch ook wel weer lachen. Natuurlijk ging ze weer lager. Eerst werd mijn navel grondig gedroogd. Toen mijn stevige platte buik en vervolgens kroelde ze natuurlijk door mijn schaamhaar.

Ze keek me even lachend aan en stak toen zondermeer de handdoek tussen mijn benen en begon meteen met enige druk te wrijven. Verdomd, wat voelde dat lekker aan. Misschien zag Anne het wel aan mijn ogen want langzaam maar zeker wist ze de handdoek met haar andere hand aan de kant te trekken.

En toen stond ze met haar blote hand over mijn kutje te aaien. Duidelijk voelde ik hoe een vinger mijn lipjes een beetje van elkaar deden wijken. Van genot sloot ik mijn ogen. En of dat lekker was. Tot nu waren het alleen mijn eigen vingers die daar geweest waren.

Natuurlijk ben ik al vaak klaargekomen, maar die vingers van Anne waren toch werkelijk het einde. Ze stond me nu gewoon te vingeren. Ik moest kletsnat zijn daar beneden want ze glibberde zomaar alle kanten op.

Toen voelde ik ook nog haar andere hand op mijn borsten. Niet voor lang overigens. Want opeens pakte ze mijn hand en stak die tussen haar benen. Al gauw vonden mijn vingers haar lipjes tussen de weelderige haardos die ze daar heeft zitten. Even streelde ik haar daar totdat zij haar hand op de mijne legde en we samen diep in haar kutje verdwenen. Ze gaf zelf aan wat ze lekker vond. Ondertussen begon ik steeds meer op mijn benen te trillen. Bij mij duurt het ook niet meer zo lang hoor” zei Anne.

En weer zette Anne haar been op het bankje. Ik zette mijn been ernaast. Onze handen en vingers hadden nu vrij spel tussen onze gespreide benen. We geilden elkaar nu op een ontzettende manier op. Ik voelde hoe ik klaar ging komen. Tegelijk voelde ik dat Anne ook steeds meer ongecontroleerde bewegingen begon te maken.

Met moeite overeind blijvend kwam ik klaar. God almachtig wat kwam ik lekker klaar. Tegelijkertijd voelde ik hoe Anne haar benen over elkaar sloeg, met mijn hand ertussen geklemd. Met moeite voelde ik nog net haar klitje onder mijn middelvinger glijden. Trillend als een rietje, met haar tanden op haar bovenlip bijtend om het vooral niet uit te schreeuwen kwam ook zij klaar. Gelukzalig vielen we daarna in elkaars armen. Zwijgend hebben we ons toen aangekleed.

Toen we afscheid namen spraken we af om volgende week weer te gaan. Dat is dus morgen Score van dit verhaal: De sex verhalen op deze site zijn van erotische aard en kunnen schokkend of kwetsend overkomen. De sex verhalen zijn geschreven door de bezoekers.

..

Wie wil mijn vrouw neuken 3 mannen neuken 1 vrouw

10 juni In een pashokje met een 52 jarige rijpe vrouw hete zaad lozen in me kutje lekker ding van me nou ik wil die geile pik voelen maar dan in mijn. 28 juni SEXVERHAAL | Met een mollige donkere dame in een pashokje - Het is mijn vrije Met hese stem, vraagt ze 'ik zou hem wel in mijn kutje willen. voor me met een goddelijk dik lichaam, die mijn Penis in haar wil voelen. 15 april Drijfnat was ik en al snel verdwenen de eerste vingers in m'n kutje. “Zo kan je het wat beter zien en misschien wil je ook wel proeven”.

Erotische massage in limburg thuisontvangst amsterdam oost

Ze loopt richting de kleedhokjes en verstopt zich achter het gordijntje. Dus moet ik denk ik zelf allemaal maar uitzoeken. Ja, ik zie het. Toen ik bij gekomen was heb ik de blouse gepast maar vond het niks. Het is net of ik me niet kan ontspannen, of ik niet mezelf kan zijn.